0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Eşim askeri personel 35 haftalık hamileyim doğuma az kalmışken bir süre annemlere geldim iki hafta kadar kalıp giderim dedim esimde annesini aramış onlarda gripmis esimde gripsiniz madem Hatice gelmesin zaten doğuma az kaldı oda grip olmasın demiş kaynanamda trip atmış yada kizdiricak bişey söylemiş olmaliki eşim ev bulun  tasiycam evi ordan dedi biz kayinvalidemlerin alt katında oturuyoruz ortada hiçbir sebep yokken şu durumda evi nasıl tasicam ben ya cildiricam bu kaynanam neden bu kadar düşüncesiz oğlu zaten tehlikeli yerde yetmiyor bu virus belası var daha oğlana trip atıyor canını sıkıyor bende sakinlestirdim yarın hastaneye gidip ordan eve geçerim dertleri neymiş öğrenirim dedim eve geç hastane çantani falan al annenlerde kal dedi bende yok ben evime gidicem konusucam onlarla eğer laf anlamazlarsa geri annemlere gelirim dedim. Eve gitmeyi aslında istemiyordum çünkü hastaneye gitmem lazım dediğimde hep mirin kırın ediyorlar ama benim riskli durumum var mecbur gidiyorum bunu anlatamıyorum valla o kadar bunaldım ki herşey üst üste geliyor canıma kiyicam Allah affetsin karnımda günahsız olmasa

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum niye kafana takıyorsun ki eşin seni düşünüyo boşver ne yaparlarsa yapsınlar al hastane çantanı git annene uğraştığın değmez 
(738 puan) tarafından
Annemde evinde kal diyor dedikodu istemiyorum diyor cildiricam ya
tarafından
Bişey olmaz eşim burda kalmamı istiyo dersin
-Reklam-
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam hazır eşin istiyor Ken taşın derim canım kaynana ile alt üst bile oturmak istemem
(738 puan) tarafından
Virüs varken doğumum yakınken en kötüsü eşim yanımda değilken nasıl yaparım ben
(1,491 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ne diyim inşallah:(
0 oy
(7,627 puan) tarafından
   Düşünme böyle şeyler   birak ne istiyorsalar yapsınlar sen eşin ve dogucak çocuğundan mesulsun gerisi fasa fiso
0 oy
tarafından

Bence eşini dinle , 

Çantani al yine annenlerin yanına git 

Dertleri ne diye soracak olursan , dertleri biz gelinleriz , buda çok ama çok net ...

0 oy
tarafından

Aman ne kafana takiyon tasima sirketi tut taşın suya sabuna dokunma

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 563 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Panikmommy (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 462 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 352 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,407 soru

12,415,558 cevap

45,006 kullanıcı