Ben şokkk küçücük çocuk annesi olmadan nasıl götürülür
Heves etmisler torun sevmeye goturmusler bence cok guzel olmuş kimler var dusman olan bunun icin sevinmelisin sanada gelirmisin hadi gidelim deselerdi iyi olurdu ama oyle denk gelmistir sende biraz dinlenirsin kendine vakit ayırırsın iyi olur keyfini cıkar
Geldiklerinde cocugum cok kucuk daha bensiz nasil durdu keske benide goturseydiniz degisiklik olurdu annemi babami ozledim dersn canim ama eminim o zmnda bebek kucuk die demedik derler
Keşke tüm dünürler sizin kayinbabaniz ve kayinvalideniz gibi olsa.
Bir çok evlilikte, gelini aldıktan sonra dünürler ile ilişkiyi kesiyor.
Bak ne güzel gidip dünürlerini ziyaret etmişler. Bence sevinmeniz ve mutlu olmaniz gerek.
Bence anlik karar vermişlerdir. Supriz yapmak ve torunlarini götürmek istemişlerdir.
Sizde eşinizle zaten gidiyorsunuzdur diye düşünüp, sizi götürmeyi akil edememiş olabilirler
Amannn canim tek derdin bu olsun. Başlığı görünce kotu bise bekledim. Tabi sen annene gitmek istedigin icn oyle dusunmussun ama bence bunda art niyet yok. Belkide planli bile degildi. Hem oğlunda 2 yasinda cokda kucuk degil. Senin icin iyi bile biraz rahat edersin. Sonucta torunlari anne babadan sonra en guvenli yer dedeler anneanne babaannler. Bence hic kendini strese sokma. Rabbim baska dert vermesin canim.
1,492,958 soru
24,393,982 cevap
349,545 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın