Şuan oğlum yanımda uyuyo ve benim size anlatmak istediklerim var şimdiye kadar hepinizin sorularına sadece okuyucu oldum nerdeyse hepinizi uzaktan tanıyorum yaşadıklarımı samimiyetsiz yakınlarıma anlatmak yerine size anlatan istedim
18 yaşında eşimle tanıştık 5 ay sonunda nişanlandık 6 ay nişanlı kaldık ve evlendik birbirimizi çok seviyorduk bi aile olmak istedik ve 1 ay sonunda hamile kaldım.
Ikimiz de çok mutluyduk bi bebeğimiz olucaktı, hemen hayal kurmaya başladık bebeğimize alacaklarımızı bebeğimizle yasayacklarimizi o zamanlar bu günleri tahmin bile etmemiştik .
Ve sonunda cinsiyetini de öğrenmiştik bebeğimizin bi oğlumuz olucaktı eşim o kadar çok sevinmişti ki mesleğini bile seçmişti oğlunun ,öğrenince hemen hazırlıklara başladık beşiğini seçtik, kıyafetlerini seçtik hatta eşimle birlikte süslerini bile almıştık.
Eşim oğlunun adını bile seçmişti ilk defa baba olacağı için hislerini tarif edemiyordu .
Ve bi gün ,annesi ve kardeşi bizim mutluluğumuzu bozmak için aramıza girdiler benim yanımda eşime benle ilgili öyle şeyler söylüyorlardı ki.
Esime onların doğru olmadığını anlatmak için çok uğraştım başta bana güveniyordu . Ta ki annesi bana iftira atana kadar ne kadar uğraşsam da yuvamı dağılmaktan koruyamamıştım .
En sonunda babam yaptıklarına razı gelmeyip beni götürmüştü .
Baba evine geldiğimde beş buçuk aylık hamileydim.
Eşimle yine konuşmaya devam ettik tekrar bir araya gelmemiz için çok uğraştım ama eşim o kadar çok değişmişti ki birden onu tanıyamıyordum bile.
Yine de oğlumuz doğunca eşim dayanamaz ogluna ve eskisi gibi mutlu oluruz diye dusunuyordum .
Sonunda oğlum doğdu, anne oldum ama bir yanım yarımdı. Yanımda oğlumun babası yoktu yanlız çaresiz bi anne olmuştum.
Oysa böyle olmayacaktı eşim oğlumla bizi bekleyecekti sabırsızlıkla birlikte üçümüz donucektik evimize .
Ama oğlumla birlikte baba evine dönmüştüm hastaneden , eve geldigimizde oğlumuzu özenerek seçtiğimiz beşiğinde yatiricaktik . Ama çaresizce bulduğum ilk yere yatırmıştım oğlumu
Eşim de nen bunlari yaşarken sadece doğduktan sonra 1 defa gördü oğlunu ve birdaha ne aradı ne sordu şimdi oğlum 73 günlük.
Nerde o hevesli babası oğlumla hayaller kuran babası
Annesi ve kardeşi onu elimizden aldı beni yarım oğlumu babasız bıraktılar.
Şuan eşimi çok özlüyorum, mutlu günlerimizi çok özlüyorum, hayattan hiç tat almıyorum.
Oğlumun doğmasına bile yarim yamalak sevinebildim
Rabbim hepinizin yuvasına huzur versin .hiç biriniz yarim kalmayın. Rabbim eşlerinizi başınızdan eksik etmesin .
Şimdi tek bir dileğim var beni yarim oğlumu babasız bırakan kardeşi suan hamile benim eşim onlar yüzünden yavrusunu 1 kere kucağına alabildi . Rabbim ona da kucağına almayı nasip etmesin benim yavrum burda nasıl ağlarsa baba diye bizi bu hale getiren annesiyle kardeşi de evlat diye ağlasınlar inşallah.
Benim oğlum bunları hakedicek hic bisey yapmadı Rabbim yanlarına bırakmasın.
Size edeceğim en güzel dua Rabbim mutluluğunuzu daim etsin hickimse bozamasın.
Umarım beni yanlış anlamazsınız.