0 oy
871 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Bazen hakikaten bizi deli ediyor bu kaynanalarr... Kızlar ben 8 aylık hamileyim evde rutin temizliğim dışında başka agır iş yapmıyorum ki eşimde izin vermiyor misal belki sileneniz vardır ama ben camları mı hamile olduğumdan beri hiç silmedim 3 aylıkken bi kere temizlikçi demiyim ama güvendiğim bi abla vardı binamda onu çağırdım evi komple temizlettim 200₺ verdim boşanmış iki çocuğu var yazıktır dedim paraya ihtiyaçı var diye verdim her neyse kaynananm o zaman bile cok gıcık olmuştu fazla vermişim ona göre maddi durumumuz iyi çok şükür istediğime istediğim kadar para veririm eşim laf etmedikten sonra sanane yanii neyse şimdi yine çağırdım sadece camlarımı sildirttim bu sefer 50₺ vercem dedim ben bi araştırim sorim dedi 50 den bi kuruş fazla verme sakın üstüne basa basa söyledi buna bile çok dedi kaynanam aynı bina da oturuyoruz demesem sormasam laf eder cok veriyorsun benim oğlum sabahtan Akşama kadar çalışıyor yazık parasına dedi yahu camlarım  zaten batmış  kaç ay olmuş en son sildireli e kadında garibanın teki eşim bişey demiyor sen ne diye karışıyorsun madem öyle parasını sen ver ama yoook hiç verirmiii kendine müslüman kendine cimri degil bi tekkk ama ben bişey alim bişeye cok verim ooo çok pahalı cok vermişsin der. Sizinkide böyle mi yaaaaa eşime dicem sonunda bana yalandan oğlunu çok düşünüyormuş gibi yapmasın yeter 

18 Cevaplar

0 oy
(644 puan) tarafından
Takma cnm ya fazla versen bile zekâtından vermiş olursun sevap olur bakma kaynanana   sen 
(253 puan) tarafından
Evet para benim eşimin parası başımızın gözümüzün sadakası olsun ona ne kiii
-Reklam-
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Yei gelince de sende oğlun memnun oyuzden sorun yok de :)
(253 puan) tarafından
Dicem bi gün ama saygısızlık yapmak istemiyorum ben kötü bişey demedim der diye ama neyse
0 oy
(136,254 puan) tarafından
Canlari cehenmeme yaa ustune vazife olmayan herseye karisirlar zaten belki sen direk para versen kadin kendini kotu hissedecek 
(253 puan) tarafından
Niye kötü hissetsinkiii onun cebinden çıkmıyor
tarafından
Evini temizlettigin kadindan bahsediyor
0 oy
tarafından

kaynanan silsin 50 yi ona ver :D tövbe yarabbim ya. o kadar evinizin içine dahil etmeyin bence durmasi gereken yeri bilsin herkes

(253 puan) tarafından
Bazen haddini bilmemezlikten yapıyor işte canım doğuma yakın yine çagırıcam bu sefer evi komple temizleticem yok çağırma ben gelir yaparım demez miiiii hayatta ona yaptırmam alda değiliz açıkta değiliz durumumuz olmasa çağırmam tutum yapmamında bi yeri bi zamanı var .
tarafından
yazik ya valla o para insanin sagliginin sihhatinin rizkinin sadakasi karşılıksız verilmeli ustelik yani kadinin ince hesabına
0 oy
tarafından
Valla boşver kaynanayi kolay mı cam silmek varsa madem durumun ver fazlaca sevabı duası yeter kadın sana Allah razı olsun dese yeter valla 
(253 puan) tarafından
Zaten ağırlaşmışım zorlanıyorum evi süpürürken bile bide camMı sileyim çıkıp bu halde Yaniii sevab kazanmış oluruz en azından bu neyin tutumu anlamadım gitti
0 oy
(7,629 puan) tarafından
Yazık   ya   bence az gibi geldi. Kaç cam var 
(253 puan) tarafından
4 tane camım var canım evde cok degil ikisi kolay zaten
(7,629 puan) tarafından
Bende hiç silnedim valla
0 oy
tarafından
Oğlu parayı anasına harcamıyorum ya zoruna gider onada verin parayı bak baklm ses ckrtyor mu 
(253 puan) tarafından
Ona bişey alsak etsek hoşuna gider ama o bize misal bana hayatta bişey almaz doğum yapıcam bi yelek istedim tık yok çeyizime bile bitane yelek koymamıştı
0 oy
(592 puan) tarafından
Bence o kadar verdigin parayi falan anlatmaya gerek yok sonra her seye karismayi kendilerine hak goruyorlar. Ayrica camlar icin 50 tl az bile. Kadinin ihtiyaci varmis senin de durumun varsa fazla ver ne olacak sanki sevaptir canim sen bildigin gibi yap.
(253 puan) tarafından
Kaynanam da biliyor ya ne kadar verilir edilir diye ben söylemesem kendi şu kadar ver et der ben isterim tabii çok verim edim ama kayananam yok mok diyor anca karışıp duruyor
0 oy
tarafından
Oğlunu çok düşünüyordu gelip kendi yapaydi 
(253 puan) tarafından
Bana söyledi saten gelip yaparım diye ama Ay yok canım onun gelip yapmasını istemem yahu durumumuz var o niye gelip yapsın yaptırırımmm daha iyi
0 oy
(18,165 puan) tarafından
kadının ihtiyacı varki gelip temizliyor yazık biraz fazla verince ne olucakki kayanan da tuhaf
(253 puan) tarafından
Tuhaf ki ne tuhaf zaten takıntılı
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Ona nee ya kocan karışmıyosa o bişi diyemez hep fazla veriyisan bu sizin hayrınız olur işte ne güzel hamilesinde hayır yapmak iyidir bizde terası büyütcez çatı var orayıda teras yaptrcaz filan çatıcıya 1200 tl verilcek kaynanam sürekli şey dio sadece malzeme parası alsın işçilik parası vermeyin ya adamı tanımıyoz bile adamın işi o neden işçilik parası almasın ee o zaman sizde tarlada çalışınca sadece yemek yiyin günlüğünüzü almayın demi ama yok insanları anlamıyolar bide terasın duvarını fayansını abim yapcak abim işsiz karısıda bi süre çalşmadı 2 çicukları ve borçları var biz işçilik parasıda vercez abime emek var sonuçta kaynanam abisin değilmi sadece malzeme parası verin dio iyide ihtiyacı var yani Allah var abim parasız yapar istemez ama bizim içimiz rahat etmez
(253 puan) tarafından
Sanki para onların ceplerinden çıkıyor valla kayınbabam duysa eşim duysa cok kızar kaynanam böyle diyor diye ne diyeyim işte cok bilmişlik yapıp işgüzarlık yapıyorlar hakkı olana hakkına neyse vereceksin fazla olsun eksik olmasın düşünce gerek ama bu düşünce onlarda yok
(1,340 puan) tarafından
Valla bn kul hakkına giremem çok söylenirse iyi bn çalışır veririm derim susar bidada demez ama şimdilik ses etmiyom Allahtan uzakta
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Cok dusunuyosan o zaman cagirmayim kimseyi gel sen sil deseydin. Isi yapanin hakki neyse verilmeli ya ayip bisey 
(253 puan) tarafından
Doğuma yakın cagırcam yine komple eve temizleticem o zaman için demez mi ben gelir şunu yaparım bunu yaparım diye ben istemiyorum valla niye yapsın yorulsun durumumuz var çok şükür temizlikçide cok ben yine cagırıcam valla ne derse desin umrum degil
(1,822 puan) tarafından
Yani tabiki kaynanana yaptiracak degilsin o ayri mevzu canim ama laf etmesi kesilir belki
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Gelsin kendi siliversin ozaman... Onun parasına yazılsa seninde karnındaki cocuga yazık sana yazık.. Ben hamileyken tasınıyorduk.. Temizlikci bulamadık üc aylıktan gittim banyoları yıkadım agrın oldu eşimde agır garipti.. Eşim eve gitti bende doktora gittim geldim.. Baktım eşimi arıyor actım. Dedim ki doktor kese etrafında kanama var iş yapma dedi yaparsan kanama büyür bebek ölür dedi dedim kahahah ah attı ay canım sen nasıl iş yapmıcaksın ev tasıyorsun dedi.. Ve sorsan kendini dünyanın en iyi kaynanası sanır herkesin icinde gelincigim der tekten demediği kalmaz.. O yüzden paranız varmıs.. Kadınından ihtiyacı var esi yok cocukları var.. 50 tam sınır bir rakam cam icin hic cok degil.. 
(253 puan) tarafından
Bazıları öyle düşüncesiz işte canımm maalesef bana cok degil işte ona cok oğullarının yanında canım cicim onlar yokken herşeye karışsınlar anca en iyisi takmamak boşver
0 oy
(738 puan) tarafından
Bunların hepsi aynı bokkk arkadaş ya bizim kaynanada her bokaa karışır ama tabiki ben istediğimi yaptırırım eşim izin verdikten sonra o ne karisiyormus ya bende hamileliğimden beridir hiç ağır iş yapmadım yapmam da cocugumdan önemli değil 
(253 puan) tarafından
Benimde bebeğimden önemli değil hiç bir şey ama yok onların için öyle mi onlara sorsan zamanında biz hamileydik her işi yaptık derler eşimde izin vermiyor zaten agır iş yapmama yorulursam çok üzülüyor annesini bi şikayet etsem ona demediğini bırakmaz ben kötü olmamak için sonra bişey demiyorum
(738 puan) tarafından
Aynen onlara sorsan neler yapmışlar ama şimdide agrimadik yerleri yok her gün hastanelerde sürünüyor yok kicimm agriyo yok basım agriyo çok sinir oluyorum
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Hahaha benimkide ben harcatmayayim diye laf söyler ama kendi ister bol bol harclik. Benim camlarımi sildirecek biri olsa inan bende sildiririm 7 aylık oldum bende eşim yıkıyor kuzum yoksa eşimde der birini çağır yapma diye bana yaptirmaz. Bende günlük rutin şeyler harici eşimi beklerim yapmak için. Para senin kocanın parası kime ne? Ona mı düşmüş derdi? Ben bişey yapınca kaynana dırdır ediyor benimki de karışma onun bı bildiği vardır diyor kaynanam da susuyor. Yemeği yapma seklime kadar karışır. Oğlum öyle yemez der ama oğlu yerken cano hep böyle yap cok guzel olmuş der oda morarir kalkar evine gider. Düşün sırf yemeği beğenmediğini duymak için oturur yemek yemesini bekler:)))
(253 puan) tarafından
Kız temizlikçi bulacaktı bana kayananam bi türlü bulamadı benimde binamda ki abla temizlikçi degil sadece beni tanıdığı sevdiği için bi tek bana geldi yok normal temizlikçiler bu kadar almaz etmez der yani asıl derdi onun ucuza yapanı bulmak e bende bul bi temizlikçi ona yaptıralım dedim . Aynen kendine bankör benimkide bize degil . Benimde eşim her yemeği yemez lokantacı hafta sonları hariç evde yemek yemez pek bende kendime göre yaparım oda biliyor oğlu yemeyecek yok ona sordun mu yok oda yerdi belki benim oğluşum şöyle böyle yahu ben zaten yapıyorum eşimin sevdiği yemekleri yediği zaman niye fazladan yapimmi ziyan olsun anlayış sıfır bide bazen yalandan ilgiler falan da oluyor
(2,576 puan) tarafından
Hahaha benimki ilgi göstermez para meselesinde düşünüyormuş gibi yapar. Ne annesi eşime ne eşim annesine hiç düşkün değildir yani bunu herkes bilir. Ben harcamayim da kendi istesin diye karışır. Eşimde sana mı düştü benim paramin derdi der oda susar. Eşim evi süpürür mesela goruyon mu el kızı nasıl iş yaptiriyor diye laf koyar güya eşime. Eşimde el kızı bana çocuk doğuracak der oda susar:)) ben en basit örnek ekmek bile gelirken al diyorum parası var mı al diyon anca diyo. Bende yoksada bulsun diyorum gicikligina. Uzaktan davulun sesi hoş gelir diyo kendi bişey istediği zaman bana yoksa sanada yok parası diyorum gidiyor evine:))
0 oy
(5,108 puan) tarafından
Söyle bişey var sen her aldığının verdiğinin hesabını niye veriyorsun ki kaynanana,hatayı burda yapıyorsun. Ben olsam sorduğunda hayırdır anne sen mi vereceksin parasını o yüzden mı soruyorsun derim.
(253 puan) tarafından
Kız sorma yaaa annemle konuştum anlatım oda sen niye ne kadar para vereceğini söylüyorsunki dedi söyleme dedi yanii hayır kendi versin o zaman
(5,108 puan) tarafından
Söyleme canım sonunu alamazsın hesap sorar hep senden
0 oy
tarafından

Aýyy vallah benimde öyle ,  

0 oy
(422 puan) tarafından
Kiz bn bi tarak aldim aldim die tutumsuz ilan edildim sn n dion bunlarin hepsi ayni
(253 puan) tarafından
Evet onlara göre biz sıfır yani çok tutumsusuz .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 246 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 906 göst.
8 Mart 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde birten35 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 769 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.