Bazen hakikaten bizi deli ediyor bu kaynanalarr... Kızlar ben 8 aylık hamileyim evde rutin temizliğim dışında başka agır iş yapmıyorum ki eşimde izin vermiyor misal belki sileneniz vardır ama ben camları mı hamile olduğumdan beri hiç silmedim 3 aylıkken bi kere temizlikçi demiyim ama güvendiğim bi abla vardı binamda onu çağırdım evi komple temizlettim 200₺ verdim boşanmış iki çocuğu var yazıktır dedim paraya ihtiyaçı var diye verdim her neyse kaynananm o zaman bile cok gıcık olmuştu fazla vermişim ona göre maddi durumumuz iyi çok şükür istediğime istediğim kadar para veririm eşim laf etmedikten sonra sanane yanii neyse şimdi yine çağırdım sadece camlarımı sildirttim bu sefer 50₺ vercem dedim ben bi araştırim sorim dedi 50 den bi kuruş fazla verme sakın üstüne basa basa söyledi buna bile çok dedi kaynanam aynı bina da oturuyoruz demesem sormasam laf eder cok veriyorsun benim oğlum sabahtan Akşama kadar çalışıyor yazık parasına dedi yahu camlarım zaten batmış kaç ay olmuş en son sildireli e kadında garibanın teki eşim bişey demiyor sen ne diye karışıyorsun madem öyle parasını sen ver ama yoook hiç verirmiii kendine müslüman kendine cimri degil bi tekkk ama ben bişey alim bişeye cok verim ooo çok pahalı cok vermişsin der. Sizinkide böyle mi yaaaaa eşime dicem sonunda bana yalandan oğlunu çok düşünüyormuş gibi yapmasın yeter