Kesinlikle öyle. Kafaların uyması, oturup en kötü gününde bile birbirine destek olmak sohbet edebilmek, saygı en önemlisi saygı. Saygı yoksa sevgi de bitiyor aşkta hiç bir şey kalmaz saygı yoksa. Burada görüyorum kocam öyle dedi böyle dedi böyle yaptı falan diye. Eğer bir insan bana saygı göstermiyorsa o insanla işim olmaz benim. Kanım canım kardeşimiz bile saygı göstermeyince neler yapıyoruz, el adamı ona mı katlanacağım. Önce erkek kadına saygı duyacak, sonra kadın zaten dünyanın en güzel aşığı en güzel kadını olur. ❤️ O yüzden gerçekten hayırlı eş önce. Baba olabilecek biri. Benim boşandığım adam, çocuğu döverek terbiye etmekten bahsederdi, ben o adamdan çocuk mu yapacağım, işim olmaz. Zaten sonra da bana şiddet uyguladı tek celsede de boşandım.
Eşim sokakta dilenci çocukların burnunu siler başını okşar öyle çocuk sevgisi var. Daha çocuk olmadan, ben seni oğlumu kızımı sırtımda taşırım diyen adam. Umarım herkes benim gibi mutlu olur. Herkes ona önce saygı duyan sonra aşık olan ve ağzının gözünün içine bakan bir koca nasip eder. ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Geç olsun güç olmasın ❤️❤️❤️❤️❤️❤️