0 oy
762 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,402 puan) tarafından

Eşimle tanıştığımda 15 yaşındaydım o daha askere gitmemişti tam 13 sene oldu 7 senedir beraber oturuyoruz 1.5 senelikte evliyiz  sizin eşinizle kaç sene oldu :)  

26 Cevaplar

0 oy
(135,889 puan) tarafından
6 sene 4 ay oldu 16 aylik evliyim 2 aylik baby boy annesiyim
(1,402 puan) tarafından
Siz de bizim gibi uzun vadeden sonra evlenenlerdensiniz :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

2.5sene oldu:)

0 oy
tarafından

7senedir beraber oturmak :O alkışlıyorum

tarafından
Sonucta evlenmişler
(1,402 puan) tarafından
Evet toplamda 7 sene hem birbirimizi görmeden duramamaya başladık (buluşmalar yetmiyordu) :D hem de benim ondan başka kimsem gidicek yerim yoktu
tarafından
Ben 7yildir kaynana ile oturuyoz diye anladım ondan dedim yanlış anlamışım
0 oy
tarafından

Ben esimle 16 yasinda tanistim oda 17 ydi

Sonra 18 yasinda nisanlandik

20 de evlendik simdi 21 yasinda 9 aylik evli 8 aylik hamileyim :Desimde 22 yasinda suan

0 oy
(673 puan) tarafından
2 sene sevgililik dönemimizdi 2 sene 5 aylıkta evliyiz.  4 buçuk senedir birlikteyiz canm bi tanede oğluşumuz var
0 oy
tarafından
Ekimde 9 sene olcak inşallah
0 oy
(18,165 puan) tarafından
3.5 yıl canm 
0 oy
(12,520 puan) tarafından

5 sene oldu tanışalı ve sözleneli:D

Evleneli de 4.5 sene oldu canım 

(1,402 puan) tarafından
Hay maşallah sizin ki şipşak olmuş :D
(12,520 puan) tarafından
Hem de şipşağın da şipşağı:D
Tanıdığım gün sözlendim:D
0 oy
(3,142 puan) tarafından
22 de bana açıldı ve 2 hafta sonra nişan oldu 23 te evlendim simdi 25 im 17 aydir evliyiz 9 aylık oglusumla 5 bucuk aylik hamileyim
0 oy
(1,629 puan) tarafından
38 yaşındayım, eşimi 20 yıldır tanıyorum, 4 senedir beraberiz ☺️ 2 senedir evliyiz ☺️ 7 aylık oğlum var ☺️
(1,629 puan) tarafından
Üniversite ☺️
(12,974 puan) tarafından
Resimdeki seninmiiii :))) peki bu kadar tatlış minnoş birsey cikacagini bilsen daha once evlenmezmiydin :))
(1,629 puan) tarafından
Evet canım resimdeki bizim oğlan. ☺️ Valla o zamanlar evliliğin e'si yoktu aklımızda. Evlilik değil bana teyzemler erkek arkadaşın var mı diye sorarlardı, ben ooo bir sürü derdim, erkek arkadaş deyince sevgili olduğunu bile anlamazdım düşün ☺️☺️☺️ 20 yıl önce çok sa lak idik biz ya ☺️☺️☺️☺️☺️sonra Ben zaten 27 yaşında evlendim 30 yaşında boşandım, eski rahmetsizden çocuk istemedim baba olacak biri değildi zaten benim de kist mist bir sürü şey vardı.
Sonra eşimle 16 yıl sonra sevgili olduk biz ☺️ 2 yıl  yıl sevgili 2 yıl evlilik, 20 yıl tanışıklık ☺️ bir sürü ortak eş dost öyle güzel ki anlatamam ❤️❤️❤️
(12,974 puan) tarafından
Oy maşallah ya valla rabbim daim etsin insallah :)) bende 28 yasindayim 6 ay oldu evleneli 5 aylikta hamileyim. Bizimde oğlusumuz olacak. Insallah rabbik hayirlisini versin hepimize. Hayirli eş hayirli aile hayirli evlatlar :)
(1,629 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Kafaların uyması, oturup en kötü gününde bile birbirine destek olmak sohbet edebilmek, saygı en önemlisi saygı. Saygı yoksa sevgi de bitiyor aşkta hiç bir şey kalmaz saygı yoksa. Burada görüyorum kocam öyle dedi böyle dedi böyle yaptı falan diye. Eğer bir insan bana saygı göstermiyorsa o insanla işim olmaz benim. Kanım canım kardeşimiz bile saygı göstermeyince neler yapıyoruz, el adamı ona mı katlanacağım. Önce erkek kadına saygı duyacak, sonra kadın zaten dünyanın en güzel aşığı en güzel kadını olur. ❤️ O yüzden gerçekten hayırlı eş önce. Baba olabilecek biri. Benim boşandığım adam, çocuğu döverek terbiye etmekten bahsederdi, ben o adamdan çocuk mu yapacağım, işim olmaz. Zaten sonra da bana şiddet uyguladı tek celsede de boşandım.
Eşim sokakta dilenci çocukların burnunu siler başını okşar öyle çocuk sevgisi var. Daha çocuk olmadan, ben seni oğlumu kızımı sırtımda taşırım diyen adam. Umarım herkes benim gibi mutlu olur. Herkes ona önce saygı duyan sonra aşık olan ve ağzının gözünün içine bakan bir koca nasip eder. ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Geç olsun güç olmasın ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,173 puan) tarafından
17 yaşında tanıdım eşimi 4 yıl sevgili kaldık 2.5 yıldır evliyiz 5 aylık öykümüz var ❤️
0 oy
(7,627 puan) tarafından
Niye bu kadar küçük yaşta evlilik oluyor bide 7sene yaşamak nikahsız neyse.      1sene  sevgili  sonrası Nisan düğün   7senemiz  ilk bebebisimiz olucak nasipse 
(1,402 puan) tarafından
Tabi o evlenmeden beraber yaşadığımız seneler Allahla benim aramda o kısım (ki beraber yaşadığımızı oraya yazarken söylenebilecek herşeye açık olarak yazdım saygı çerçevesi içerisinde olduğu sürece sana tabiki saygısız demedim yanlış anlama sadece açıklama yaptım)  Rabbim evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
(7,627 puan) tarafından
Amin inşallah tüm bebislerini bekleyen hamislere nasıp etsin inşallah  yoo senin seçimin asla yargılamak ne haddime canım küçük olmak  sadece o nedenle yazdım
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Ben 20 yasinda esim 24 yasindaydi tanistigimizda ben universite okuyordum oda meslegini eline almisti calisiyordu. Evlendigimizde ben 25 yasindaydim oda 29.   5 yil sevgililik 1 yil nisanlilik gecirdik bir bucuk yillikta evliyiz yani 7 yildir birlikteyiz :) 
0 oy
tarafından
15 yıl evliyim 16 yıl tanıyorum ömrüm giti vay be 
(1,402 puan) tarafından
Ömrüm gitti derken kötü anlamda dememissindir umarım:D
tarafından
Çocuklar ömrümü bitirdiler
0 oy
(2,891 puan) tarafından

09.02.2014 de tanıştık 22ydim o zaman

04.04.2014 de sevgili olduk :)

20.03.2015 de biz  hala sevgiliyiz tabii daha erken diyoruz aklımızda evlilik gibi bir düşünce yok yıldönümümüzede fazla bir şey kalmamış o gün eve geldiğimde babam seni istemeye Gelecekler dedi meğer babam bana sormadan birine söz vermiş adam benden 10 yaş büyük babam adamın parasını beğenmiş Madem çok beğenmiş alıp koynuna kendi yatsaymış değil mi ama

Söyledim işte babam beni birine vermeye çalışıyor diye gitmiş hemen ailesine açılmış 01.04.2015 istemeye geldiler beni babam yüzlerine bile bakmadı ben başkasına söz verdim falan demiş Ben de içeri girdim ben öyle bir söz vermedim Baba bu senin kendi uydurman o istemeye gelecek olan kişiyi istemiyorum Benim evlenmek istediğim adam Bugün beni istemeye geldi zaten diye ulu orta söyledim babam kızarak sen çık dışarı dedi eşimin ailesine de olmaz bu iş Deyip göndermiş

3 Nisan da tekrar geldiler Babam yine Benzer şeyleri söyledi Ailesi bir daha gelmem deyince eşimle anlaştık yıldönümümüzde kaçtık:)

sonra nasıl biraz karışık 5 Nisan'da İmam nikahımız kıyıldı ama ailesinin zoruyla 3 ay yine ayrı kaldık 8 Temmuz'da Resmi nikah kıyıldı 13 Temmuz'da tekrar kaçtık bu sefer nikah defteri elimizdeydi :))) Yani Benim 3 tane evlilik tarihim var

04. 04.2015

08.07.2015

13.07.2015 :))) 

(1,402 puan) tarafından
Hay maşallah Rabbim daim etsin mutluluğunuzu :)
(1,402 puan) tarafından
Bana atraksiyonlu hikayeler yakışır canım:D
(2,891 puan) tarafından
Ayşem Nisan'la Temmuz arasında yaşananları Sen hiç bilmiyorsun Bir de hiç demiyorsun ki kız sen Nisan Mayısta Hala bizim orada çalışıyordun diye:))))))
tarafından
Bildiklerim var kız :D
(2,891 puan) tarafından
:)))) kaçıp geri gelmiştim kimsenin haberi yoktu Herkes beni bekar nişanlı sanıyor sonra da evlendim nikah yaptım hala babamın evindeydim Hatta Mayısın 8 inden sonra bir de hamile olduğumu öğrendim:)
Kaynananın bizi geri getirip düğün istemesi çok büyük bir hataydı
0 oy
tarafından
Bende eşimle yanaştığında 15 yaşındaydım eylülde 6 sene olacak yani şuan 5 buçuk yıldır tanıyorum 
0 oy
tarafından
9 sene oldu 10 a girecegiz 6 yil sevgili kaldik 3 bucuk yillik evliyiz 
0 oy
tarafından
9 sene oldu 10 a girecegiz 6 yil sevgili kaldik 3  yillik evliyiz 
0 oy
(3,886 puan) tarafından

15 gün sevgili olduk 

2 sene 3 aydır tanıyorum 

1 sene 8 aydır evliyiz:woot:

3 aylık bir ballı lokmammm var:blush:

0 oy
(1,186 puan) tarafından
 Martta tanıştık 24nisan 2019da nişanlandık ağustos da evlendik 4ayşık hamşleyiiim biz biraz hızlıyız daa
(1,402 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin cinsiyeti belli oldu mu :)
(1,186 puan) tarafından
Amin canım inşallah kızım olacak inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 429 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,393 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 565 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 361 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selver66 (54 puan) tarafından soruldu