Benim elimde malzeme olarak sadece soğan birde sarmısak var ben bunu nasıl yapabilirim kızlar hiç bilgim yok internetten bakdım ama hepsi malzemeli Havuçlu falan bi el atsanız
Bende hiç yemedim
Canim ben garnitursuz yaptigimda zeytinyagiyla sogani kavuruyorum, ben sogani piyazlik dogruyorum. Sonra soganlarin uzerine enginarlari butun olarak koyuyorum dogramiyorum, uzerine yarim limon suyu ve bi cay bardagi kadar su koyup tuzunu atip pisiriyosun. Pistikten sonra enginarlarin icine soganlari koyarak servis ediyosun, gayet guzel oluyor afiyet olsun. Cok faydali simdi de yeni yeni cikiyor mutlaka ye
Gorunusu boyle oluyor.
Hic yemedim kız nasıl tadı yaptın yedin mi
1,490,135 soru
24,353,776 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın