0 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde (5,269 puan) tarafından
Kizim 7 aylik oldu bu virus hayırlısıyla bitince kulagini deldirmek istiyorum sizce deldirsem mi

21 Cevaplar

+1 oy
(2,070 puan) tarafından
Bende bi kız annesi sayılırım daha doğmadı ama ben deldirmeyecegim büyüyünce kendi deldirsin yada belli bi yasa gelince kendi isterse ben götürür deldiririm ne kadar çocuğum olsada onun bedeni. :) 
(5,269 puan) tarafından
Haklisin canm ama bn cok istiyorum inan bu zamana kadr bu ani bekledim :))
(3,996 puan) tarafından
ben de deldirmeyecegim belki buyudugunde benim gibi kupe takmaz :)
-Reklam-
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Valla bir kizim olsaydi ya da olursa deliririm bende
(5,269 puan) tarafından
Rabbim gönlüne gore versin
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ben kız çocuğunda çok seviyorum bende istiyorum ama ne zaman yaparım bilmem canim
(5,269 puan) tarafından
Bnde cok istiyorum canm ama erken dediler
(6,973 puan) tarafından
Yaşını bekle o zaman canim, erkenden deldirenlerde var bilemedim
0 oy
(657 puan) tarafından
Deldir taksin valla nasipse bense dogsun bende deldircem kupesini alcam uyyy yerim onu :D 
(5,269 puan) tarafından
InsAllah canm :) valla sabırsızlanıyorum
(657 puan) tarafından
Kiz anasi farklidir anam :D
0 oy
tarafından

Ben su virüs bitse bile 2 3 ay insan icine çıkabileceğimi düşünmüyorum :ermm:

(5,269 puan) tarafından
Cok etkilenmissin galiba
tarafından
Bilim kurulu da bunu ön görmüyo bitse bile hemen normal yaşama gecilmemesi gerekiyims
(5,269 puan) tarafından
Hm bitsinde hemn gecmeyiz bizde
0 oy
(52,057 puan) tarafından
bizim eczane 10 aylik olmadan delmiyoruz demişti
0 oy
tarafından
Bende çok istiyorum nasip olurda kızım sağlıcakla kucağıma almak nasip olursa küpeleri hazır 
(5,269 puan) tarafından
İnşallah canm hayirlisiyla bizimde iki tane kupemiz hazir
0 oy
(29,521 puan) tarafından
Ben kirkliyken anneme deldirdim
(5,269 puan) tarafından
Yaa nasil deldi
(29,521 puan) tarafından
Kirkliyen delinen kulak kapanmiyor kzum annem tüm torunlarını deldi istedim kiziminkinide deldi
(5,269 puan) tarafından
Bn kulagimi da nenem delmis üc gunlukken cidden kapanmadi demk ki ondan mis
(29,521 puan) tarafından
Aynen kuzum
0 oy
tarafından
Ben kuyumcuya gitmiştim deldirmek için ozaman 8 aylıktı bana 1 yaşını doldursun getir dedi haftaya 1 yaşına giricek kızım ama virüsten dolayı hiç dışarı çıkmıyorum. Bende çok istiyorum deldirmeyi
(5,269 puan) tarafından
Niye ki ya bn virusten once sordum siz ne zamn istersiniz dedi
tarafından
Valla benim gittigim kuyumcu bizim tanıdıktı dedi 1 yaşını doldursun öyle getir bende tamam dedim ama kızım yaşına gircek haftaya ama götüremicem malesef
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Bn 9 aylk deldirdim ona bile zorla eczacı lüçükmdaha diyip yolluodu :) çok yakışıo bnce deldir
(5,269 puan) tarafından
İnşallah bi bitsin su gunler :)
0 oy
(11,219 puan) tarafından
En iyisi cnm 9 aylıktı iyiki yaptırdım şimdi asla yaptirmazdi 
(5,269 puan) tarafından
Yani buyudukce daha zorlasr
(11,219 puan) tarafından
Tabikide cnm
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Kuzum çekiyorlar kulağından kuzenim 8 aylıkken yaptırdı hep kulağını yara etti çekmekten 
0 oy
tarafından

Canım 1 yaşın altındaki bebeklerin kulaklarını eczanede çalışırken hiç delmedim :)

1 yaşında olsun ağrı kesici ateş düşürücü şurup ver az bi miktar zaten krem sürüyorduk çıt pıt ilaçlı oluyor zaten küpeler ama daha küçük kıyma bence ❤

0 oy
(12,766 puan) tarafından
2 yaş öncesi pek onermiyo doktor kemik yapısı t oluşsun diye 

Şuan 15 aylık ve delirmedim daha küpesi de var biraz daha büyüsün diyorum yazın demdir dedi eczane düşünür isen daha çabuk iyi olurmuş bu sene olmaz ise seneye artık diyorum 
0 oy
(7,627 puan) tarafından

Kulak deldirme nereden çıktı  bilmek ister misiniz. Du annatiyim  Hz İbrahim peygamber efendimizin Sare isminde bir hatunu vardı lakin rabbim onlara çocuk nasip etmedi Hz Sera   çok üzülüyordu çünkü istiyorduki Hz İbrahim peygamberimizin soyu olsun. Günlerden bir gün.  Kralın biri  Hz İbrahim bir köle hediye etti  Hz seranın izniyle. Nikahlandi. Ve Hz İsmail. Doğdu  köle olan ikinci eş olmaya nasip olan Hz Tülay validemizdi. Her kadının yaşadığı kıskançlığı hzsera anamizda yaşıyordu bir gün. Kavga sonucu Hz Tülay anamiza  and olsun. Senin bı yerini delicem dedi. Yemin ettiği için yapması gerekiyordu Rabbim    Cebrail a.s  görev vererek git ibrahime deki  Tülay çevresinin kulağını delsin.   Böylelikle.  Kulak delme  olayı  vuku bulur.    Bir daha bu olay yaşanmasın diye Hz Tülay anamiz. İsmail  ile birlikte Hz İbrahim  Allah'ın izniyle onları sefa Merve tepesine bırakır.  Annatmak istedim kızlar <3

(5,269 puan) tarafından
Yanii deldirelim mi
(7,627 puan) tarafından
Deldir canım. Büyüyünce zor oluyor
0 oy
(39 puan) tarafından
Benimde kizim 7 aylik bende çok istiyorum deldirmek..bence her bayan çocuk yaşli fark etmez takıp takıştırmayi seviyoruz..kendisine bırakilcak pekte önemki bisey degil herhangi bir saglik sorunu olmayan şimdiden deldirsin bence..abim kuyumcu ben orada yaptiricam :)
0 oy
tarafından
Ay bizimkileri annem delmisti ya :)
0 oy
(518 puan) tarafından
Benim de kızım var 7 aylik deldirmeyi düşünmuyorum,büyüsün kendi kaç tane isterse deldirsin, benim 6 tane var biri en üstte kıkırdakta
0 oy
(255 puan) tarafından
Neden bu kadr acele ediyorsunuz ki. Büyüsün o zman deldir in. 

Benim düşüncem tabi. Kızım da kulağını deldir dediler. Hayır dedm büyüsün ne zman deldirmek isterse o zman yaparz dedm. Bebek sonçta ne gerek var. Geçen yıl deldirmek istedi kızım 5 yaşındaydı deldirdik. Bişey kaybetmedik 
(5,269 puan) tarafından
Tamam niye kızıyosun :)
(255 puan) tarafından
Kızmış gibi konuşmadım. Yargılamadm kendi düşüncem dedm. Sen nie alınıyosu bakim :)
0 oy
tarafından
3 yaş altını deldırmıyo her eczane 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 352 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,850 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
25 cevap 635 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde 18humeyra (36 puan) tarafından soruldu

412,431 soru

12,416,220 cevap

45,040 kullanıcı

Kategoriler

...