Ben su virüs bitse bile 2 3 ay insan icine çıkabileceğimi düşünmüyorum
Canım 1 yaşın altındaki bebeklerin kulaklarını eczanede çalışırken hiç delmedim
1 yaşında olsun ağrı kesici ateş düşürücü şurup ver az bi miktar zaten krem sürüyorduk çıt pıt ilaçlı oluyor zaten küpeler ama daha küçük kıyma bence ❤
Kulak deldirme nereden çıktı bilmek ister misiniz. Du annatiyim Hz İbrahim peygamber efendimizin Sare isminde bir hatunu vardı lakin rabbim onlara çocuk nasip etmedi Hz Sera çok üzülüyordu çünkü istiyorduki Hz İbrahim peygamberimizin soyu olsun. Günlerden bir gün. Kralın biri Hz İbrahim bir köle hediye etti Hz seranın izniyle. Nikahlandi. Ve Hz İsmail. Doğdu köle olan ikinci eş olmaya nasip olan Hz Tülay validemizdi. Her kadının yaşadığı kıskançlığı hzsera anamizda yaşıyordu bir gün. Kavga sonucu Hz Tülay anamiza and olsun. Senin bı yerini delicem dedi. Yemin ettiği için yapması gerekiyordu Rabbim Cebrail a.s görev vererek git ibrahime deki Tülay çevresinin kulağını delsin. Böylelikle. Kulak delme olayı vuku bulur. Bir daha bu olay yaşanmasın diye Hz Tülay anamiz. İsmail ile birlikte Hz İbrahim Allah'ın izniyle onları sefa Merve tepesine bırakır. Annatmak istedim kızlar
412,468 soru
12,417,705 cevap
45,086 kullanıcı