0 oy
656 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından
Kızım 16 aylık babası 10 gündür işte. Yani kızımla tekiz evde. Kızım benden sıkıldı resmen ya son günlerde çok mızmızlık yapıyor dışarı çıkmak istiyor oyuncaklarından sıkıldı oynamıyor yemek bile yemiyor. Çıldırmak üzereyim. Siz bebeğinizle neler yapıyorsunuz gün boyu evde neler oynuyorsunuz fikir verebilir misiniz? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim de oğlum 16 aylık bazen çıldırma noktasına geliyorum bu aralar çok mızmız ve her şeye çığlık atıyor benimle oynamak istemiyor arabasını alıyorum ya da başka oyuncağını totosunu dönüp gidiyor yanına gidiyorum yine gidiyor şu zamanlar geçseydi bi Allahın izniyle 
(124 puan) tarafından
Ben bazen ağlıyorum oturup tek başına çocuk büyüyenlerin önünde saygıyla eğiliyorum resmen ne zormuş ya
tarafından
Aynen canım çok zor hele şimdi her şeyin farkındalar daha da zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
bizde aynıyız hicbirseyden memnun olmuyor oyuncaklar var bir sürü gene peşimde tuvalete koşarak gidiyorum yemek masasının uz erine çıkabiliyor artık çok zor ya ona ayak uyduruyorum resmen
(124 puan) tarafından
Tuvalete de geliyor bırakmıyor ki kapı açık oluyor hep kapattım geçende çamaşır makinasının kapağını açmış içini yalamaya çalışıyordu
0 oy
tarafından

Sabah kahvaltı ediyoruz 7 buçuk da 

Öğleye kdr beraber saklambaç mi istersin yakalamc mi.istersn

Cee eee mi istersin ☺️☺️ 

Arada hamur işi yapıyorum o da yoğuruyor şekilden şekile sokuyo hamuru ☺️☺️ 

Hayvanlar sayılar renkler buna benzer 8 tsne minik kütüphanemiz var onları tekrar ediyoruz 

Puzzle var ben yapıyorum o da izliyo kendi bazen kafasına göre diziyo

Kocaman bir beyaz kağıt var alıyorm tek kullanımlık boyayla boyuyoruz sekkiker çizip ne olduğunu anlatıyorm 

Etrafta onlara benzer şekilleri renkleri gösterip eşleştiriyorm 

Kulelerimiz var onlara büyük gökdelen ediyoruz güya ☺️☺️ daha çok yıkmayı seviyo

Gün içinde yarım saat kitap okurum 

Sadece resim içerikli hikaye kitaplarimiz var onlarla en az 10 tane masal uyduruyorm

Bazen hiç bişi bulamayınca albümden resimleri kişileri söylüyorm

Şimdi de basket potası edcm evde havuz toplarimiz var onlarla oynicaz inşallah ☺️ 

15 aylık bu arada
tarafından
Hmm anladım şimdi canım
Neyden kaynaklanıyor ki bu alerji :/ anne sütü alıyor mu bebeklerinz şuan ? Sizde var mıydı bebekken de onlara mi geçmiş acaba?
tarafından
bende yokmus annem öyle diyor ama o zaman durum mu vardı çok gazliymışım doktora goturemisler ilgilenememişler ki bzijm gibi annem ben nasıl buyurmuşum diyor belkide varmistor suan bisey yok ama süt yoğurt sevmiyorum hiç
(1,555 puan) tarafından
Herseyim tugra berk, canim bizde kiyamayip veriyoruz iste istiyor gorunce. Ama vermemek lazim. Nette okudum bende biseyler ve midede yanma yapiyormus gaz yapiyormus cok. Gece zaten surekli aglayarak uyaniyor. Bir arkadasimin arkadaşında vadmis sut alerjisi iki kere kalbi durmus sanirim Allah korusun Allahim uzak etsin amin. Bnde dikkat ediyorum artik. Ama dun gofret yerken o da istedi verdik suan goz alti kizardi kulaginin yani da. Yumurta yediyirum ama onu da denemem lazim sanirim o da dokunuyor.
(1,555 puan) tarafından
Delibirhatun, bebekken benim yuzum kabuk kabuk olmus annem opulmekten sanmis ama buyuk ihtimal alerji veya egzama idi. Genetik bu durum. Babasinin polen alerjisi var benimde atopik egzamam var bende alerjigim bizimkisi genetik malesef.
(1,555 puan) tarafından
Benim kizim anne sutu aliyor hala. İlk basta suttende geciyordu sonra sıkı bir diyet yaptim hafifledi alerjisi. Suanlik benim yediklerim cok etkilemiyor ama kendisi yerse durum kotu.
0 oy
tarafından
Eltimin kızı var amcası yengesi olaraktan oynuyoruz garibim hoppa gidelim gengeee diyo evin gülü neşesi o 
0 oy
(583 puan) tarafından
Oqlum 17aylik biz uyaniyoruz unce yatakta oynuyoruz baya sora kahvaltı sıra o odasında oyunlar oynuyor ben iş yapuyom bazen yanıma qeliyor makinedeki bulaşıkları veriyor bana cekmekeri bosaltiyo :) ama birlikte oyunlar oynuyoruz ama oqlum çok dışarıyı bilmiyo yani bazen çok mizmizlandiqinda balkona çıkıyoruz arabaları sayiyoruz vsvsvs
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Benim kizimda 14 aylik. Asiri mizmiz hicbisey yemez kendi. Daha dogrusu kendi yemeyi seviyor ama ustu basi batiyor yeterki yesin diye mecbur izin veriyorum. Cogunluk pesinde koştururum yemek diye. Bensiz bir saniye bile durmaz wc ye bile birlikte gidiyoruz. Ben oturup oynayabilsem isten gucten...  benimki oynar benimle ama iste temizlik camasir yemek derken cocuk da pesimde surukleniyor. 
(124 puan) tarafından
Bende, aynı konudan geçende post açmıştım benim yedirdiğim hiçbirşeyi yemiyor artık doyuyor mu belli değil
(1,555 puan) tarafından
Bana da doymuyor gibi geliyor. Kendi yedigindedse zaten yarisindan fazlasini dokuyor. O yuzden bende emin olamiyorum doydugundan. Ac ac geziyir sanki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
28 Nisan 2023 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 333 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ftmzhra (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 550 göst.
12 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Miglena (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.