Arkadaşlar normalde de çocukluğumdan beri yalnız kalamayan korkan bir insanım eşim paramedik nöbet usulü çalışıyor mecburen yalnız kalmam gerekiyor ama korkudan uyuyamıyorum gelelim size soruma....bundan 3yil önce eşimle nişanlıyken kayinvaldemlere gelmiştim altlı ustlu oturuyoruz ev 3 katlı en alt kat boş neyse gorumcemle mutfakta yemek hazırlıyorlarken kapı çaldı 3 kez gittim ben açtım kimse yok anlamda şaşırdı bende neyse geçen yılda hamileyken eşim nobette gündüz uzaniyordum yukarda kendi evimizde bu sefer yine kapı çaldı hatta anahtar dışında olur bende seslendim gel.anne gel dedim kayinvaldem sandım baktim kimse yok neyse aradan baya zaman geçti artık doğum yaklasti eşime anlattım güldü bana anlattiktan bir gün sonra eşimle oturuoz doğum için birşeyler bakioz kapı çaldı yine ve gel anne gel dedi eşim baktık yine kimse yok gerçekten psikolojim bozuldu eşim nobetteyken uyuyamıyorum ne olur kötü yorum yapmayın eşim takmıyor bu durumu ama ben aşırı korkuyorum yani ne olabilir daha önce hiç başıma boyle şeyler gelmemişti