0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar annemlerin evi 20-25 senelik apartman eski yani kaç gündür sahura uyandığında evde hamam böceği görüyormuş böyle küçük de değil büyük diyor. Bu böcek nasıl yok edilir ya bilgisi olan  var mı? 

7 Cevaplar

0 oy
(9,651 puan) tarafından
Yakalayıp atsa iyi olur bizimde wc de var bi tane belkide 2 tane baya hormonlu irice bisi ama tek geceleri ortaya cikiyo ışık yanında keçiyi falan daha hiç wc dışına çıkmadı evin evcil hayvani gibi wc de kendi kendine yasiyo 
tarafından
Ilaclat gelmez inşallah cnm
(9,651 puan) tarafından
Aman rahat ol :D bak bize karıncalar böcekler falan :D neysem çok igrenclesmiyim aslında temiz biriyimdir :D
tarafından
:D ay kimse isteyerek getirmez heralde zaten tabi anlarım temizsindir.  Benim de evimde karınca var bende ilaçlatma yaptırcam inşallah bakalım.
tarafından
İnşallah canım ya pzrts getirsinler madem yapcak Başka çözüm yok heralde
tarafından
Bu yorumundan sonra inancım kalmadı ahaha☺️☺️☺️:)♤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim evdede başka türde böcek vardı ilaclayip anca kurtulduk
tarafından
Ben de dedim canım da diğer komşuların da evinden çıkıyormuş apartmanı ilaçlamak lazım 2 kişi var eşleri yanaşmıyor napıcaklar bilmiyorum valla.
tarafından
Bizimde binadaydi ben kendi dairemi ilâçladim gelmedi bidaha
0 oy
tarafından
Giderlere bol çamaşır suyu dökün canim biz oyle kurtulduk
tarafından
Tamam canım çok saol bi söyleyim de onu denesin bi de.
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Ilaci var canimevin koselerine dokuyosun gelmiyo eczaneye diyin veririler
tarafından
Teşekkür ederim canım söyleyim inşallah gitsin de şu şey insanın içi almıyor ya.
0 oy
(531 puan) tarafından
Ilaclattirsinlar cnm benim evde de mutfakta hep karınca çıkıyor deli oluyorum 
tarafından
Diğer komşuların da evinden çıkıyormuş canım ya apartman ilaçLnmadıkça bitecek gibi değil sanki. Ama mecbur bi kendi evlerini artık ilaçlatıp denicekler.
0 oy
(12,866 puan) tarafından
Ilaçlama yapilmadan gitmiyir canım. Bende yeni tasindim annemdeydim biraz bi gittim eve yatak odasinda var. Onu aldim attim. Ama binadada gordum. Binada oluyo mutlaka o bi yerde kalmiyo herkese yayiliyo. Sonra bi daha gittimki evime binanin ici dolu olmusler. Ilaclama yapilmis. Arka bahceden geliyormus. Ilaclamasiz gitmiyolar yavruluyo haberin olsun
tarafından
Ayy oruç oruç bi tuhaf oldum ya :(  aynen canım valla her komşu da varmış da 2 kişinin eşleri yanaşmıyor ilaçlatmaya . Bilmiyorum napıcaklar ya mecbur bi kendi evlerini ilaçlatıcaklar önce.
0 oy
tarafından
Bekarken annemin evinde cok vardı ay gece ozellike korkudan yazın hic uyumazdım 
tarafından
Evet evet gece çıkıyormuş ya ben hiç karşılaşmadım bekarken valla duramazdım yoksa.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 230 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 342 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 148 göst.