Hiç tacize uğrayan oldu mu aranızda bugün motor geçince aklıma geldi yine ben küçükken liseye fln gidiyodum galiba 2 kuzenimle yolda gidiyoduk motorlu biri arkamızda yavaşlamış bana vurup geçmişti sepeti de elime çarptı elim o kadar acıdı ki ökz herif o günden beri motor sesi duydum mu durur beklerim geçsin diye psikolojimi bozdu erkek kuzenim koştu arkasından sçcktı ağzına ama tabi nası yakalasın sizin başınıza geldi mi hiç
Tugbisim aklina en maceralı deli sorular nerden geliyor
Evt geldi hiç unutmam okula giderken daha 5inci snıftaydm öğlen arası yemeğe eve giderken parka uğradık oynamaya benden baya bi büyük son senesinde bi oğlan vardı beni yere itti üzerime çıkmıştı avazın çıktığı kadar bağırmıştım bi kadn duydu diye kaçmıştı kadn duyup gelmeseydi allah bilir ne olucaktı hala unutmam kızım olacak oyuzden çok korkuyorum babasına dahi emanet etmicem
Ben 5 yaşında başıma başka bi olay geldi
Yeni bir eve taşınmıştık annem beni bahçede oturttu elime ekmek arası verdi abinle oyna diye
Abimde mahaleyi gezmeye çıktı annem temizlik yapıyordu
Sıkıldım karşı komşunın kızı vardı onun yanına gittim oynadık vs
Sonra ben de merak edip mahallede dolaşmaya başladım
Arka mahalleye gittim yaşlı bi adam kapının önüne oturmuş beni çağırdı gel gel dedi
Sonra kolumdan tutup içeri soktu ben çığlık atınca mahallede kim var kim yoksa çıktı
Adam meğersr deliymiş akli dengesi yerinde değilmiş babam geldi adamı dövdü mahkemelik falan oldu babam deliyi dövdü diye
Şükür öyle birşey yasamadim
İlk Orta 1badladim. Comezdim ilk ve son oldu karma okuyorduk genelde cuma günü oluyor bu olaylar. Bidefasindada hissettim arkadaşımın önüne geçtim zavallı o nün popise elledi
Bende hastaneye giderken üst geçitte adamın biri sevgilim ol dedi git başımdan sapık mısın dedim sevgilim ol lütfen dedi defol git lan dedim olmuyor musun dedi ben yukarı çıktım geldi elini popoma vurdu bende bıçağı bir salladım bacağına vurdum polislik olduk
1,486,989 soru
24,309,012 cevap
344,610 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın