0 oy
479 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Oğlum bugün 7aylik oldu resim paylaştım altına da çocuklara yaklaşmakta opmeme tarzında yazı yazdım ki bunu doğduğundn beri arasıra paylaşırım çeşitli sözlerle üzerine alınan alınır .paylaştım 1dk sonra kaynanam aradı altlı üstlü oturuyoruz eşimin halası gelmiş inip oğlumu sevecekmis zate uykusu geliyordu uyucak ama kendi bilir uzaktan sever anca dedim kaynanam bozuldu bişi demedi uyucakmis sonra seversin dediğini duydum.kadin gitti bahaneyle geldi çok seviyorlar sevemiyorlar dedi bende kendi annem korkudan sevemiyorken halalar eksik kalsın dedim ortalık ne alemde işe gidip geliyorlar hepsi dedimbi haftadır gitmiyo dedi gitmeyebilir fingir fingir geziyor dedim. Sonra eve çıkınca paylaştığımi görmüş .sandı ki onlardan sonra paylaştım .kızım nie oyle seuler yazıyorsun millet yanlış anlıyor demiş. Bende genel yazıyorum üzerine alınan alınır ilk paylasmiyorum dedim istiyor ki hep dediğine gideyim.esim gelince anlattım durumu biliyorum ki diyecek . Onlara korona vurmamis mi dedi .annem kızdı dedim boşversene millete ayak uydurmak zorunda değilsin sen ugrasiyosn çocukla dedi.

5 Cevaplar

0 oy
(311 puan) tarafından
sen çocugunu korumak zorundasın canım kimse kusura bakmasın yani 
-Reklam-
0 oy
(6,135 puan) tarafından

:Dbizde şuan 5 yıldızlı hastanede oglumdan uzak tatil yapıyoruz soğukluk yerine serum güneşlenme yerine tepemizdeki ışığı yakıyoruz 

tarafından
Yaa öyle deme kiz inşallah evine geçeceksin sağ salim :)♡
(6,135 puan) tarafından
Bi ihtimal halalar görürse dedimidi :D
tarafından
Allahım hem şifa hem sabır versin canm
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Ya zaten ın gözünde birşey bilmiyoruz bşz evladımızı korumak zorundayız birşey olursa bşzşm içimiz yanar 
tarafından
Kendi tarafları temiz bnm taraf mikroplu . tavira tavır bak bu saat oldu uyumadi canm çıkıyor.elalrm sevcek die kendimi uzemem.ya abimin kızını bile sevmem annesi istemez die . empati kurmak lazım
(2,772 puan) tarafından
Aynen öyle canım boşver kimin ne hali varsa görsün çok bilmişler
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Ablam 2 sokak arkamda birak akrabayi ablam ile 5 haftadır görüşmüyoruz. Kaldiki eşinin halası yani.sevmeyi versin.gezmesin evin de otursun bu tarz insanin rahatlığından dolayı yayılıyor bu corona illeti zaten.
tarafından
Yavrumda halalarini hiç sevmez 2taneler onlara gidince ağlıyor. bunlar farkında değiller malesef
(5,940 puan) tarafından
Varamazlar bu akilla düşünürlerse zaten canım
tarafından
Lafımı esirgemiyorum Allah'tan yoksa ezilirdim . Tv bas bas bağırıyor yaklaşma tokalaşma öpme  . Yarını bekliyorum bakalım inecek mi diyecekmi. Allah tan eşim yanimda
(5,940 puan) tarafından
Mutlaka diyecektir canım.
0 oy
(50,994 puan) tarafından
kaynananda milletle gorusup gorusup yaniniza geliyor ha hala inmis hala kaynanan gelmiş ayni hesap oturamiyor kimse evinde biz keyfimize sıkılıyoruz sanki anamiza babamiza hasret yasiyoruz
tarafından
Onuda dedim zate oyuzden baya hırs yaptı yazdığıma kızdı.kendide üzerine çekti.bide umursamadm ya

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 461 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 865 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (1,623 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 350 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,147 puan) tarafından soruldu
+1 oy
65 cevap 2,338 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Metehan'ın Annesi (9,625 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,922 cevap

36,612 kullanıcı

...