Oğlum bugün 7aylik oldu resim paylaştım altına da çocuklara yaklaşmakta opmeme tarzında yazı yazdım ki bunu doğduğundn beri arasıra paylaşırım çeşitli sözlerle üzerine alınan alınır .paylaştım 1dk sonra kaynanam aradı altlı üstlü oturuyoruz eşimin halası gelmiş inip oğlumu sevecekmis zate uykusu geliyordu uyucak ama kendi bilir uzaktan sever anca dedim kaynanam bozuldu bişi demedi uyucakmis sonra seversin dediğini duydum.kadin gitti bahaneyle geldi çok seviyorlar sevemiyorlar dedi bende kendi annem korkudan sevemiyorken halalar eksik kalsın dedim ortalık ne alemde işe gidip geliyorlar hepsi dedimbi haftadır gitmiyo dedi gitmeyebilir fingir fingir geziyor dedim. Sonra eve çıkınca paylaştığımi görmüş .sandı ki onlardan sonra paylaştım .kızım nie oyle seuler yazıyorsun millet yanlış anlıyor demiş. Bende genel yazıyorum üzerine alınan alınır ilk paylasmiyorum dedim istiyor ki hep dediğine gideyim.esim gelince anlattım durumu biliyorum ki diyecek . Onlara korona vurmamis mi dedi .annem kızdı dedim boşversene millete ayak uydurmak zorunda değilsin sen ugrasiyosn çocukla dedi.