0 oy
293 göst.
Aile kategorisinde (899 puan) tarafından
Bazen biz kadınlar gerçekten bencil olabiliyoruz.. çok zor bir hamilelik geçirdim haliyle isim konusunda kendimi hep bı adım önde gördüm benim istediğim olsun istedim.. eşim de arada diyordu işte babamın ismi olsun falan diye ben de aileden isim koyulmasina çok karsiydim.. başta Aybars Yağız istedim ben ikisi de benim seçtiğim isimlerdi hatta öyle benimsemisim ki rüyamda bebeğimi gördüm Aybars Yağız koymuştuk falan neyse geçen yine isim konusu açıldı zaten cevremdekiker Aybars ne onu düzgün diyemezler sıkıntı olur Yağız koyun falan Aybarsin anlamı da çok güzel hem de öz Türkçe bir isim.. işte neyse eşimle konuşuyoruz dedim Aybars Yağız olacak dimi falan baktım eşim yine ısınamadı falan Ömer babasının ismi bu arada işte Ömer Yağız olsun dedi ben de yine çıkıştım hani ailede olmayan bibisim olsun falan hatta ağladım niye bu kadar abarttım bilmiyorum kapattık telefonu bu arada eşim baska şehirde ben aileme geldim zor geçtiği için neyse işte kapatınca birden içine bı şey oldu bencillik yaptığımı düşündüm ve birden Ömer Yağız ismi bana o kadar güzel geldi ki içime bı ferahlık geldi bı şeyler yerine oturdu gibi tamam oldu gibi sonra eşime mesaj attım özür diledim çok duygusal bir an yaşadım tarif edilmez.. Bizim oğlumuz Ömer Yağız olmalı dedim senden ve benden bir isim olmalı eş olmak böyle bir şey.. Herkesin bir isim hayali vardır demek ki eşimin hayali babasının ismini koymakmis benim de hayalim olan ismi koydum çok güzel oldu.. Şimdi şunu diyeceğim kızlar.. Çocuk içimizde büyüyor sıkıntıyı çekiyoruz isim hakkını sadece kendimizde görüyoruz çok yanlış bir şey ve inanın Aybars Yağız koysaydik icim huzursuz olacaktı ve sebebini bilmeyecektim ama Ömer Yağız dedik ya ha işte bı anda içime bı ferahlık geldi.. ben Ömer ismini Yağızla bile söylememiştim o ana kadar çünkü istemiyordum söyleyince yahu neden eşimi kirmisim ki ben diye oturup ağladım.. Bazilariniza gereksiz saçma gelecek ama paylaşmak istedim.. Eş olmak bir olmak orta yollu olmak nasıl hissettiriyor anlatmak istedim..

10 Cevaplar

0 oy
(7,973 puan) tarafından
Çok uzun bacim okumadim valla ama eminin haklisindir:D
(1,174 puan) tarafından
Sende hiçbir uzun yazıyo okumuyorsun hep denk geliyorum aa ne kadar ayıp :D
(Bende okumadım çaktırma)
(7,973 puan) tarafından
Deliiiii:)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ömer yağız cok güzel olmus adıyla yaşasın 
0 oy
tarafından
Olması gereken de bu zaten tüm hakki kendimizde buluyoruz onlarin hiç hakkı yok muş gibi ömer ismi de kötü bir isim değil sonuçta 
0 oy
(594 puan) tarafından
biz kadınlar çekiyoruz hamileliği elbett ki biz isim koymak istiyoruz  ama dinen isim konusu babanın hakkıdır... devir değişiyor degiştiği içinde kadının hakkı değilmiş gibi hissediliyor... bencr cok da güzel olmus ömer yagız .. adıyla yasasın paşa saglıkcakla gelsin.
0 oy
tarafından
Babayla beraber koymak tabiki en güzeli ama bazen eş dahil istemese de kaynana kayınbaba isim diye zor yapıyorlar ya insan ona kızıyor 
0 oy
tarafından
İyi kide Ömer yağız olmuş daha güzel.olmus canım ismiyle yaşasın ❤️ Ömer ismini çok severim
0 oy
tarafından

Ömer yağız çok güzel canım olmuş bitmş hayrlsi buymuş bak :)

0 oy
(592 puan) tarafından

Omer Yagiz cok guzel canim ismiyle saglikla yasasin.

İyi yapmissiniz ortak meyvenize ortak bir isim vermissiniz ikinizin de icinde kalmamis cok guzel<3

0 oy
(359 puan) tarafından
Haklısın canım bende ilk hamileliğimde ve ilk evliliğimde ailenin ilk ve şuana kadar hala tek olan oğluma Koray ismini istiyordum rahmetli kayınbabamı çok severdim çok değer gördüm bir tek ondan mekanı cennet olsun o zaman hayattaydı ve sağlıklıydı hiç kimse dememesine rağmen onunda adını verdim isim töreni yaptırmıştı kurban kestiler onun bile haberi yoktu imama dedim mevlüt Koray olacak duyunca ağlamıştı :(((( kızımda ikinci evliliğimden ee tabi kız olunca babaya koydurmam :))))) hiç kimsede olmasın istedim ismi bugün dost olduğunla yarın düşman olmak var o yüzden Berra da anlaştık ve koyduk 

Sağlıkla gelsin adıyla yaşasın evladın canım :)
0 oy
tarafından
Gerçekten çok haklı bir yazı. Sanki o çocuk sadece bize aitmiş gibi hissediyoruz evet o çocuğu taşıyan biziz belki doğuran biziz ama ona kalırsa bize bir ömür çalışıp didinip bakacak olan o bebeği okutacak olan masraflarını karşılayacak olan da eşlerimiz. Yani isim hakkı her daim anne babanındır mutlaka :) bizde kız olursa ben koyacağım erkek olursa da eşim koyacak diye karar kıldık bekliyoruz :) 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 128 göst.
16 Eylül 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Gamzedmrci (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
10 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Burcumehmet (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 170 göst.
28 Ağustos 2023 Aile kategorisinde halidee (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 313 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu

405,632 soru

12,154,056 cevap

36,585 kullanıcı