Kızlar 35 haftam bitti 36 ya girdim artık son haftalarım ara arar ufak sancılarım oluyor yalancı sancılar doğum yaklaştığı için ayaklarım şişiyor belim agrıyor kasıklarım agrıyor neden çünki fazla dinlenemiyorum virüsten dolayı bebek için hazırlıklarım bu zamanlara kaldı Kıyafetlerini herşeyini yıkadım daha ütüleyemedim bile daha da yapacağım şeyleri var onları yaparken mutluluk duyuyorum tabikii bide daha kendime bile hiç bişey almadım herneyse oruç tutamıyorum ama Ramazan’dan dolayı yemek ev işi derken bunlar da cabası oluyor yorulmama kaynatam iki evli benim bi gün orda bi gün kayananamın yanında üç gündür yoktu kaynanam bana geldi iftara hep demem o ki zaten yorgunum bi ton işim var hiç bi kere siz bana gelin ben yemek yapayım Merve’nin işi falan var yoruluyor diye düşüncelik yapmıyor hiç öyle basit yemeklerde yapıp önüne koymuyorum valla ne bişey yapar getirir ne de yardım eder anca şunu böyle yap bunu böyle yap der hatta utanmadan arar ne yemek yapıyorsun der laf olsun diye bişey lazımmı diye sorar bende kimseye minnet etmem ama sormadan yapsa etse bişey demem bugünde arayıp çorba yap diyor allahım cıldırcam diyorum aynı binadayız gerçekten yoruluyorum artık eşime ufak ufak sitem ediyorum ama erkek milleti bilirsiniz tek siz hamile değilsiniz der herşeyi yapmanızı beklerler bazen bana yardımcı olur ona kalkıp sahur bile hazırlarım üşenmem asıl derdim annem uzakta ve kaynanam hiç bişeye el atmıyor :////