13 aylık kızım var 18m haftalık gebeyim ve ne yemek ne temizlik nede kızımla doğru dürüst ilgilenebiliyorum, bu korona olmasaydı nasıl yapardım bilmiyorum, şu an eşim issiz kaldığı için evde bana çok yardımcı oluyor elim kolum oldu diyebilirim, mide bulantısından bebeğime ne mamasını yapabiliyorum ne doğru dürüst eğilip doğrula biliyorum nede altını değiştirebiliyorum, hepsini sağolsun eşim yapıyor şimdilik, hayırlısıyla bu günleride atlatsaydık rahatlıcaktım valla, benim gebeliğim cok sıkıntılı geçiyor hem midemden dolayı hemde belimde sorun var ondan kaynaklı, bebek baskı yaptığı için belim tutuluyor bacağıma vuruyor ne yürüyebiliyorum nede oturup kalabiliyorum tetiklediği zaman.
Kizim 5 yaşında ikinciye hamileyim ama aklım olsaydı en geç 3 yaş aralarında olmasını isterdim çünkü çocuk şımarık buyuyor kardeşini şimdiden çok kıskanıyor doğunca ne olcak allah bilir
Benim kızımda 1 yaşında nasip olursa 2 yaşından oldugunda hamile kalmak istiyorum..ki oldum doğdum diyene kadar 3 yaş olur.. tuvalet eğitimini de veririsem süper olur
Ben bebeklikten vs. Ziyade..okul çağlarında vs 3-4 yaşı ideal buluyorum..ki son verilerde nesil farkının 3 yasa indiğini söylüyor
Bir okula başlarken diğeri 2 -3 yaşında olur daha rahat olur Allah'ın izniyle ama simdeden bende tirsmiyor değilim iki çocuk elbette daha fazla efor sarf etmek demek :))
1,486,347 soru
24,300,061 cevap
344,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın