0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından

image

duyarsiz insanlarin yüzünden bir turlu bitmiyo daha cok çoğaltıyor 

Ya kizlar gercekten hic kimsenin umrunda bile deil butun insanlar sokaktalar akin akin geziniyolar cogunda maske bile yok cogu insan davetlerde misafirlikteler evlerine misafir akin akin ediyo bitermi ozmn virüs 

Allahim sonumuzu hayra cevirsin

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynen oyle bi baktim balkonda oturuyoruz esimle millet toplu halde geziyo dgerleri balkonda akrabalar gelmis dedim esime bi biz uyuyoruz galiba kurala millet geziyo aynen oyle bunlarin yuzundende bitmiyo iste dedi 
(1,403 puan) tarafından
Sende mi antepde sin cnm
Bide gaziler caddesini gor ya:(((
tarafından
Yok kiz ben yerköydeyim burasida ayni yani
(1,403 puan) tarafından
Hee anladim cnm pardon ☺️☺️
tarafından
:) sorun degil tatlim
(1,403 puan) tarafından
☺️☺️❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu virüsü çıkaranlar benim kaynana kayınbaba diyim size burdan duyurulur. Beni Virüs değil bu kaynana öldürür
(1,403 puan) tarafından
Niye kiz hayrola naptilar
0 oy
tarafından

Belliydi oyle olacagi hele ptt lerin onlerini gör :ermm:

tarafından
Kiz oyle düşünme gitmiycem de ya bastan kes at maske takiyolarmis maskeyle ne olacak bide senin bagisikligin düşüktür simdi daha kolay hasta olursun hicte gitme küsen kussun valla
(1,403 puan) tarafından
O beni düşünmesi  gerek abla  dusunmese kendi  ilir oldugu yere kadar artik boşver:((
tarafından
Hay Allahim yaa   :((
Sen nasil oldun hic soramadim 3  4  gundur temizlik yapiyorum valla halada bitmedi firsat kalmiyo
(1,403 puan) tarafından
Bende persembe gunu hateme gittim doktora cok sukur bebek iyimiş şükür bisi yok ablacok saol
tarafından
Iyi iyi bari dikkat et bundan sonra
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Önlemler gevserse tabi
0 oy
tarafından
Bizim burda maske takmak zorunlu hale geldi 2 gün oluyor. Cezası var artık maskesiz dolaşmanın. Oranında böyle kararlar alması lazım büyükşehir bide ilginç aslında sıkı olmaması. 
(1,403 puan) tarafından
Adi burda da var cnm polis uyariyo coguna ceza bile kesiyo ama yunede tinlamiyolar
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Amin sen bayramı gor canım ne kadar artick vaka
tarafından
Allah korusun. Bayramda büyükşehirlere sokağa çıkma yasağı var büyük ihtimal. Zaten hafta sonuna denk geliyor ve onu 4 gün yaparlar bence.
(1,435 puan) tarafından
Amin ama yasayp görcez canim
(1,403 puan) tarafından
Burda 9 gun disari cikma yasagi olacakmis bayramda insallah oyle olur cnm kimse bir here kımıldayamaz
(1,435 puan) tarafından
İnsallah canm ist. Da da olr

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 623 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Eminebbk (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 848 göst.
0 oy
20 cevap 697 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ahu1990 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy