0 oy
1,651 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
Bebeğim 2 yaşında babasıyla boşandık.çok ağladım yalvardım fayda etmedi.adam bana git evlen 2.baharını yaşa diyor.bebeğimi üvey babayla mı büyütetim diyorum büyüt ne var üvey baba öcü değil diyor.vs..

Boşanma sebebimiz temelde adamın beni le mantık evliliği yapması zamanla severim diye düşünmesi ama  beni sevememesi..

Ben oğlum içim evlilik defterini kapattım ama çevrem ilerde karşına biri çıkarsa değerlendir diyor yalnızlıl zor diyorlar.üvey babayla büyüyen çocuğun psikolojisi düzgün olur mu?üvey bir baba ne kadar iyi olabilir? 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşine Allah vicdan versin üzülüyorum o çocuğa üzülüyorum canım ben bisey diyemem sana ama ben asla evlenmezdim
-Reklam-
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Yanı sececegin insan önemli ama insanları evlenene kadar tanıamıyoruz ki en iyisi hiç evlenmemek 
0 oy
(21 puan) tarafından
Oglam 4 yasındayken bosandım bende velayeti bendeydi, ailemle bırlıkde kalıyordum annem ogluma baktı bende 5 sene boyunca calıstım daha sonra arkadasım in kuzeniyle tanıdım tesadufen sevdik sonra bir birimizi ve evlendik ben almanyaya yerlesdım 1 sene sonrada oglumu yanıma aldım ve cok sukur esim babasından daha cok oglumu dusunur sever ve elinden ne gelirse yapar herkez bir degıldır sonucda Rabbım herkezın hakkında hayırlısını versın
0 oy
tarafından
O çocuğuna tecavüz edilen bir dünyadayız 
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Sütten ağzın yanmış yoğurt falan yeme  iş bul virüs bitince, kendi ayakların üzerinde dur oğlumla yeni bir hayat kur. Karşına seni sevebilecek, seninde sevebileceğin biri çıkarsa bunu o zaman düşün. 
0 oy
(50 puan) tarafından
Arkadaşlar ben zaten öğretmenim.işim var şükür.ama üvey baba mevzu bana asla sıcak gelmiyor bir arkadaşın da dediği gibi öz çocuğa tecavüz edilen bir dünyada yaşıyoruz.

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 919 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilekvaran (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 298 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,007 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 753 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Susam (4,394 puan) tarafından soruldu

413,498 soru

12,448,395 cevap

46,221 kullanıcı

Kategoriler

...