0 oy
1,237 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından

anlamis degilim anlamaya calisayimmi onu da bilmiyorum :blink: gebeligimin baslarinda komsum saolsun birsey yapmis bana da getirmis yedim eline saglik falan cok begendim uc gun oonce aklima dustu cok canim istedi ona benzer bisiler yaptim asla yerine gecmedi bende tarifini istedim veremem canim dedi ya :Dkokusu da gitmiyo tadi da yani versen nolcak acaba hadi vermiyosun yap getir. hala denemelerdeyim bulamadim ruyalarima giriyo

26 Cevaplar

0 oy
(797 puan) tarafından
Ayy canım kurban olurum ben sana bilirim o tadı bulamadım ne demek olduğunu kız açık açık desene bı daha yap diye 
(2,241 puan) tarafından
valla insanlar bir tuaf olmus iki kez sordum soylemedi yaparim da demedi daha da gururum elvermedi :))))
-Reklam-
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Yuh daha neler alt tarafı  tarif yaz bana ben vereyim tarif bilmedigim yoktur canim 
(2,241 puan) tarafından
sanirim buldum canim saolasin :) tirşik diye bisi heralde emin olmamakla birlikte ona benzettim
(5,940 puan) tarafından
7 kat yabancı 9.kattakini asla tanimam babası vefat etti 3 gündür yemek çıkartıyorum insan bile değilmiş o kişi muhabbeti de kes kuzum
(2,241 puan) tarafından
allah razi olsun iste sizin gibi insanlara denk gelemiyoruz :) cok yakin degildik zaten canim keserim artik iyice
(5,940 puan) tarafından
Amin Allah sizden de razı olsun. Sinir oldum bende o kadına ama
0 oy
(3,187 puan) tarafından
O ne ya :D parayı pulu, anayi babayı falan paylaşamıyoruz da tarif biraz tuhaf olmuş ah biz kadınlar :'D
(2,241 puan) tarafından
hamile bir kadin benden bisi isteyecek onun tarifini vermek kalsin yapar gotururum yav :))
(3,187 puan) tarafından
Var böyle tipler işte cimrilik diyelim :D
0 oy
tarafından

Kadın lokanta mı işletiyor yoksa gurme mi neyin egosu bu şaşırdım  ;)

0 oy
tarafından
Ayıp ya hamile Kadına insan söylemez mi pislik kadın 
0 oy
(725 puan) tarafından

Meslek sırrı mi ne ? :DNe insanlar var ya hu teyzem nişanlıydi arkadasın dan oya örneği isterdi vermem derdi sadece ben yapacağım bu da o mesele her halde aklima o geldi:D.. Ama sana üzüldüm inan canın çekmiş gunahin o kadının boynuna olsuun emi

(2,241 puan) tarafından
el isi sirri verilmezmis eskiden beri :)))) sadece bende olsun derlermis :D uzulme canim boyle insanlar uzulsun

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,607 göst.
24 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤Ceyhune Coşkun❤ (548 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 249 göst.
0 oy
9 cevap 533 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 624 göst.

404,888 soru

12,128,820 cevap

36,494 kullanıcı

...