Ne eksik bu konuda dedin ya canim. Biraz teslimiyet eksik. Soyle bir örnek vereyim. Tesettur ayeti medine de nazil olunca hurma bahçelerinde hurma toplayan sahabe annelerimiz hurma topladıkları çuvalları üzerlerine geçirip evlerine öyle gitmişler. Kimse dememiş ki eve gidelim de bi örtü ayarlayalım falan. Çünkü Allah istedi mi bitmiştir hic kimseyi umursama. Ben tesetturumle dalga geçtikleri zaman mutlu oluyorum. Çok şükür diyorum ahirette Allaha diyebilcem ki Allah'ım senin rızan için senin emrinle kapandım ama insanlar dalga geçti. Ben ise umursamadım. Çünkü seni herkesten çok sevmis ve önemsemistim ınsallah en kısa zamanda nasip olur. Ve örtünü çıkardığın gün kefen giydiğin gün olur.
İçinden gelerek kapanman lazım o bunu diycek bu bunu diycek sözüyle değil beyinde bitmeli işk önce kapancam dediğin anda bitmeli allah layığıyla kapamayı nasip eylesin inşallah
Canım kimsenin lafına bakma sen allah için kapaniyorsun eminim çok ta yakisacaktir sana
Kel alaka olcak ama nick cok guzelmis begendim
Niye kızalım canım hiçkimse yi duyma, görme..
Tesettür Rabbimin emri ve çok güzel bir duygu, layığı ile yaşamak gerek. Allah yaşayanlardan eylesin
1,492,994 soru
24,394,527 cevap
349,611 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın