Benim burcum Akrep kocamın Aslan kafalar çok karışık)) iki kıskanç patlayacak bomba gibiyiz)) bebişim zamanında doğarsa Terazi olcak 3 zıt burç)
Son derece uyumsuz) eşim ikizler ben koç
Ayni burç yay erkekgi ve yay kadını diyeceğim şu iki yay bir araya gelmemeliydik siz Anlayın artk ne kdr uyumluyuz
Kiiiz tarazilerle isin olmasin coook sevimli bi burc onun kadar temiz onun kadr iyyy bi burc gormedim kendimde taraziyimde esim yay iyy anlasiyoruz bazen odunluk yapiyor ondada kusuyuyorum gelib barisiyor olusumda insallah oğlak olucak vaktinde gelirse
Ben başak eşim akrep başaklar uysal olduğu için anlaşala biliyo bir çok burçla kızımda kova burcu
Ben ikizler eşim kova ikimizde hava grubundan iyi anlaşıyoruz arada benim huysuzluğumu saymazsak ) bebişimde aslan olacak inşallah
Ben akrep esim ikizler ikizler cidden asiri zor bir burc biz akreplerede oyle diyolarda hiicte bilee kızımız vaktnde gelirse yengec olcak anası gbi uysal su grubu oh mis benle anlasicagi kesin babayı dışlayabilirizz seninde akrep oldugun gozlerinden belli zaten canım can alıcı bakışlarn var Maşallah
Uyumunu filan bilmiyorum valla burclardan pek anlamam ama ben basak esim oglak canım kızım da kova
Boga ben o koc aramizda 3 gun var 18nisan 21 nisan:))
Ben koç eşim aslan. Zıt tamamen. Kıskançlıkta da öyle. Mahkeme kararıylada değişmiyor ki nalet burç
Ben boga esim yengec kizim aslan olacak
E yani uyan tarflarmzda var uyamayan kisimlarda :))
İkimizde aslanizzz eşimle
Ben kova eşim kova oğlum kova
Ben yengeç eşim koç kızımda aslan olcak
412,095 soru
12,405,804 cevap
44,601 kullanıcı