Cok endiseliyim. Korkuyorum. Bebegime yetebilecek miyim diye. Hayatımda ilk defa yeni doğan bi bebeği kucagima alacağım. Esin dostun bebeklerini bile tutmadım. Bebek tam olarak Nasil tutulur hic bilmiyorum. Hatta akrabamin çocukları bile benden daha iyi biliyor :( bebegime iyi bakamamaktan onun derdinden anlayamamaktan korkuyorum. Çevrenin beni eleştiriye tutmasından ve strese sokmasından korkuyorum. Ama bi yandan da ona bi an önce kavuşmak sımsıkı sarmalamak istiyorum. :((
O doğdun bir bakacaksın ki uzman olmuşsun.o kendine BAKTIRIR annesi merak etme acıkınca altı batınca sana o tatlı sesiyle ifade eder.senin kokunu ozleyınce çağırır seni beni kucağına al anne diye.ama tabı ilk zamanlar yanında biri olsa daha iyi olur sana yol yordam göstersin.
Sali gun aldim yavrumu kucagima ilk gebeligimdi ayni korkulari yasadim annem var ama bizleri aneannemle buyutmus kendisi cok bilmez ilgilenmez hani o bana degil ben ona yol gosteririm oyle biri kotu niyetinden dgil ama yapisi iste yanimda kaliyo ama tek gibiyim sadece kalkamiyorum sezeryandan cocugu bana veriyo o kadar hastanedeyiz hala dogudugu gun korkarak tuttum hemsire gosterdi emzirmeye basladm zorladim zorlandim ama oldu bi sekilde agladi durmadi hemsireden gaz cikarmayi ogrendim carsamba oldu daha bi buyumus geldi gozume alistim ogluma daha rahat davrandm bugun agrilarim da az sabahtan beri herseyiyle ben ilgilendim o kendini anlatiyo sana bi sekilde aglasa 3 secenek var zaten alti pis karni ac gazi var :) hepsini tek tek dene sorunu bul susturursun zaten korkma o sana sen ona alisacaksin :)
Korkacak bsy yok bnimde ilk gebeligim ama hc korkmuyorum bn cok bebek baktim ama snde korkma anne olacaksin herkestn daha iyi bakarsin bebisine
1,491,822 soru
24,377,204 cevap
348,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın