0 oy
370 göst.
Aile kategorisinde (351 puan) tarafından

Cok endiseliyim. Korkuyorum. Bebegime  yetebilecek miyim diye. Hayatımda ilk defa yeni doğan bi bebeği kucagima  alacağım. Esin dostun bebeklerini bile tutmadım. Bebek tam olarak Nasil tutulur hic bilmiyorum. Hatta akrabamin  çocukları bile benden daha iyi biliyor :( bebegime  iyi bakamamaktan onun derdinden anlayamamaktan korkuyorum. Çevrenin beni eleştiriye tutmasından ve strese sokmasından korkuyorum. Ama bi yandan da ona bi an önce kavuşmak sımsıkı sarmalamak istiyorum. :((

4 Cevaplar

0 oy
(56 puan) tarafından

O doğdun bir bakacaksın ki uzman olmuşsun.o kendine BAKTIRIR annesi merak etme acıkınca altı batınca sana o tatlı sesiyle ifade eder.senin kokunu ozleyınce çağırır seni beni kucağına al anne diye.ama tabı ilk zamanlar yanında biri olsa daha iyi olur sana yol yordam göstersin.

-Reklam-
0 oy
tarafından
cevreyi duymamazlıktan gel canim cunku dort dortluk bir insan bile olsan illa dicek bise bulurlar. Ben gurbetteyim. Oglum iki aylik oldu bile. Zaman cabuk geçiyor ve artik bebeginin en yakin arkadasi sen oluyosun. Ben artik onun aglama tonundan ne istedigini anlayabiliyorum. Merak etme sende oyle olacaksın. 
0 oy
tarafından

Sali gun aldim yavrumu kucagima ilk gebeligimdi ayni korkulari yasadim annem var ama bizleri aneannemle buyutmus kendisi cok bilmez ilgilenmez hani o bana degil ben ona yol gosteririm oyle biri kotu niyetinden dgil ama yapisi iste yanimda kaliyo  ama tek gibiyim sadece kalkamiyorum sezeryandan cocugu bana veriyo o kadar hastanedeyiz hala dogudugu gun korkarak tuttum hemsire gosterdi emzirmeye basladm zorladim zorlandim ama oldu bi sekilde agladi durmadi hemsireden gaz cikarmayi ogrendim carsamba oldu daha bi buyumus geldi gozume alistim ogluma daha rahat davrandm bugun agrilarim da az sabahtan beri herseyiyle ben ilgilendim o kendini anlatiyo sana bi sekilde aglasa 3 secenek var zaten alti pis karni ac gazi var :) hepsini tek tek dene sorunu bul susturursun zaten korkma o sana sen ona alisacaksin :)

(40 puan) tarafından
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün.. bu bebegin gelmeside sana da sifa olsun inşallah.. hep yorumlarini okuyordum.. benden yasca baya kücüksün ben 33 olacam yarin inşallah sen henüz 22 ydin sanirim ama yasina göre cok olgunsun masallah.. halledersin bakarsin sen  bebegine.. benimde 3. Sezeryan dogumum olacak yakin zamanda agrilari düsündükce korku basiyo.. inşallah bizlerde sag salim bebislerimizi aliriz kucagimiza..
tarafından
Insalah canim allah hepimizinkini bagislasin bakarim valla masallah bakiyorum da allah veriyo gucunu :)
0 oy
(216 puan) tarafından

Korkacak bsy yok bnimde ilk gebeligim ama hc korkmuyorum bn cok bebek baktim ama snde korkma anne olacaksin herkestn daha iyi bakarsin bebisine 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
24 Şubat 2023 Aile kategorisinde Asafin annesii (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 237 göst.
13 Kasım 2022 Aile kategorisinde Neyleyim (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Pinar5656 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
4 Haziran 2021 Aile kategorisinde Medine burakmak (9 puan) tarafından soruldu

378,421 soru

11,327,030 cevap

34,780 kullanıcı

...