0 oy
575 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaşlar esimle çok fazla ilişkimiz olmuyor bazen soruyorum bizim yasimizdakiler hergun veya iki günde bi yapiyolar diyorum fazla yapmak iyi değil bu işin yasliligida var diyor anca 4 5 günde bi yapıyoruz oda bikere sadece başka yok evli çiftlere bakıyorum maşallah bi gecede 3 kere yapan var acaba bizdemi sorun var eşim diyor duş usendiriyor işe gidiyom yorgun oluyom hem bütün eşler öyle sürekli yapmıyor bı kere yapıyor vücut efor kaybeder  gibi bahaneler hep hevesi geçti galiba yaşlı gibiyiz sanki her evlide boylemi oluyor cidden :/

11 Cevaplar

0 oy
(507 puan) tarafından
Cnn biz bebek doğduktan sonra haftada bir yapıyoruz ben isteksizlik doğum dan sonra  bebek olmayınca hep yapiyiduk hamile kalincada soğudum cinselikten şimdide esim için yapıyorum 
tarafından
Bendede tam tersi eşim üşeniyor yapmaya ya bide yapmaya yapmaya daraliyor vajinam bu seferde çok acıyor yapınca deli oluyorum doğum nasıl yapcam bilmiym bu darlikla
(507 puan) tarafından
Bende hamileyken senin gibi düşünüyorum ama canım 10 cm açılma oluyo bebek öyle doguyo canım
-Reklam-
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Kız o günde 3 kezdir zaten ilkinde insan pert oluyor nasil ard arda 3 kez olsun ki valla benim ilkinden sonra halim kalmıyor hemen bi duş hopp yataga
(7,116 puan) tarafından
Meryem iç sesim oldun resmen bende mrk ettim ama sormak istememistim
(507 puan) tarafından
Bizde düğünden önce yaptık ama dini nikah vardi
tarafından
Heeeeh gelmis ahlak bekcileri :D bak bak nisanliykende yapms diye kapms cekirdegini gelms
(507 puan) tarafından
Ahlak bekcileriylw alakası yok canım sanami sorucam ne sormak istediğini ne var bunda ki sanami sorduk
tarafından
Zaten ilişki zamanla sıradanlasiyor  biraz erken yaptığınız için erken sıradanlarmış... bizde iki yıldır evleyiz  5 aylık oğlum.  Ama banyo yüzünden bide çocukla ilgilenince hal kalmıyor... olsada olur olmasada olur
0 oy
tarafından

Valla hem hamile olup hem kendi isteyen kadin varsa tebrik ederim. Otursam oturamyrm kalksam kalkamiyorum 5 dkkada nefes nefese kalıyorum. Koca göbek hic bi yere sigamiyorum. Sayarken bile yoruldm :ermm: 

tarafından
Bende ağrım oluyor ama iyi olduğum zamanlar bekliyorum yapcazmi diye adam uyuya kaliyo hemen  yaştan dolayımi bilmiyorum ama arkadaşlarım var onların eşi böyle değil yaş olarakta gençler belki eşimin yaştan kaynaklı olabilir
0 oy
tarafından
Bizde haftada bir hatta bazen iki hafta da bir o da hafta sonları  bende  zaten hep vardı cinsel  isteksizlik eşim  için yapıyordum  ama galiba artık onda da var isteksizlik  çocukları  bahane  ediyor ama 12 de çocuklar  uyumuş  oluyor zaten 
tarafından
Niye boyle ya soguyolarmi acaba bizden :(
tarafından
Valla bende bilmiyorum bende böyle düşünmüyor değilim çünkü hamileyken sakınciyli risk  vardı ama o halde bile  iki günde bir istiyordu bende korkuyordum  sürekli tartışma çıkıyordu  ama şimdi de kendisi yanaşmıyor  yorgunum diyor uykum var diyor çocuklar uyanır diyor bahaneler bahaneler valla benim de işime gelmiyor değil gün boyu çok yoruluyorum zaten cocular  ev işi derken ama bu sefer  de diyorum cinsellik  evliliği ayakta tutar niye istemiyor  bu
(507 puan) tarafından
Ikiz annesi sende benim gibi
tarafından
Doğumdan sonra yanaşmıyor bu erkekler nedense  vücut  değişti desem  öyle çok kilom da kalmadı  56 kiloyum göbek  kaldı sadece
(507 puan) tarafından
Bende canım 56 kilo göbek yemek yiyince cikiyo isteksizlik bende hamileyken kaldı
0 oy
(7,480 puan) tarafından

Valla bende hic olmasın aklima bile gelmez:ermm: esim icin yapıyorum resmen. Eger ona kalsa yandım. Hamileyken Allah tan korkuyorda fazla yanasmiyor :D cok isime geliyor hamilelik.  

Ama genelde erkekler gerçekten zaman gectikce ilk istekleri kalmıyor. Ben bunu sorun degil asil ilerde sorun olmasin diye yaptıklarıni düşünüyorum. Cunku onlar kadınlardan cok farkli. Emin  ol ileridi daha önemli onlar icin. Evliligin ilk baslarinda bi düzene girene kadar istek cok olur ama sonrası azalir. Sende bunu problem olarak gorme canım.  Zaten seni aşırı rahatsiz eden bi durumsa konusarak halledebilirsiniz.

0 oy
tarafından
Adamın suçu değil düş usendiriyor;)))
(1,310 puan) tarafından
Aynen canımmmm :))))
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Canım yaklaşık 9 yıllık evliyim .hamile kalmadan önce en geç 3 günde bir birlikte olurduk. Şuan hamileyim eşim yanımda değil zaten bende de bir isteksizlik var sanırım hormonlarla alakalı. 
(507 puan) tarafından
Evet hormonlardan canim
0 oy
tarafından
Esin kac yasinda ki 
0 oy
tarafından
erkekleri diger evlilikleri bilmem ama ben suan hic istemiyorum :) aynen o dus ccok zor geliyo
(135 puan) tarafından
Biz esimle farkli sehirlerdeyiz sadece hafta sonlari bir araya gelebiliyoruz hafta sonu da 3 yada 4 kez oluyor canim. Hamileyim ama cok cok bi isteksizligim olmadi sadece ilk seferde isteksiz oluyorum ama 3. 4. de çok istekli oluyorum.
tarafından
ben dogum yaptim bebekle hormonlarda cikti sanirim:)
(135 puan) tarafından
Olabilir canim bizde nisanliyken birlikte olmustuk ve 3 yil oyle gecti artik ilk gunlerin istekliligi olmuyor tabi eskiden birbirimizi gormemiz yetiyodu istemek için ama simdi uzak olmasak hafta sonlari bile bu kadar yapmayiz diye düşünüyorum. Evliligimin ilk yilindayim ama 4 yildir evli gibiyiz:)
0 oy
(54 puan) tarafından
Sen kac yasindasin esin kac yasinda? Birde kac haftalik hamilesin? Bende de isteksizlik oldu tam tersi 6 bucuk haftaligim ama esimde de bi endise var bebege bisey olurmu diye o yuzden ikimiz uzaklastik. Normalde ilk aylarda bizde gunde 3 kere yapardik sonra gunde bire dustu sonra iki gunde bir. Ama bu sefer 3 hafta oldu 3 kere anca yapmisizdir. Bende esimde normalde cok istekliyiz esim.yorgun olsa bipe bi sekilde sıkıştırırdım onu.sen cok sapikson der bana gülerdi :D ama simdi ikimizde isteksiziz. Sen yinede internetten arastir birde balli yogurt ya da cikolata falan cok yedir, olmadi son care gizlice ilac ver cinsel istek artririci :)
0 oy
(806 puan) tarafından
Cnm bizde nisanliyken teni evliyken çok çok istekliydik eşimin yaklaşımı falan bayà vardı 4 yıldır evliyiz hep çocuk yapmakla uğraştık hep.aklmZa onu kazıdk galiba bu yüzden hamile kaldım ikimizdede isteksizlik oluştu bende arkdslarma bakıyorum eşleri baya istekli bazen diyorum bende mi sorun var acaba adamı yoldan mi çıkarmayı bilmiyorum ama yok herseyi deniyorum eskisi gibi olmuyo malesef bizimde ayptr demesi 4 günde bir falan oluyo artik yeni hamileyken ben aşırı istekliydim bu sefer de eşim korktu bebekten dolayı benim sıkıntılıydi çünkü simdi ise bende oldu isteksizlik en çok 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 255 göst.
29 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 737 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde haticeua (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
14 Ekim 2021 Aile kategorisinde clk38 (1,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,001 göst.