0 oy
325 göst.
Aile kategorisinde (422 puan) tarafından
Hanimlar yazik gunah 5 kilo sut yourt yaptm neden tutmadi biraz olmus gibi v sulu nasil duzeltebilirim neden olmadi onuda anlamadm

8 Cevaplar

+1 oy
(2,590 puan) tarafından
Fırını biraz isit fisini cek tencereyi kapagi acik sekilde koy icine firinin kapagini kapat uc dort saat beklesin tutar insallah ben oyle yapiyorum tutmayinca
-Reklam-
0 oy
(15,303 puan) tarafından
Ocağa koy kaynasın lor peynir olur.
0 oy
(415 puan) tarafından
5 kiloya ne kadar yogurt koydun cnm üzerini yeni açtıysan sıcaktır dolaba koy hicmi tutmamis  
(422 puan) tarafından
Uc tane kaba koydum cnm iki tane kavanoz bi tabe kuck tencere hepsine hemn hemen iki tatli kasigi koymusumdur nerd hata yaptm bilemiorm
(950 puan) tarafından
Kavanozların camsa içine koydigun gibi soğuk oluyor ben parmak yakacak kadar sicakken koyuyorum cam kaselelre çocuk için anca öyle tutuyor.celikte kaynatıyorum bakıyorum sıcaklığı normal ama camlara boşaltıp bakınca ısısına ılık olmuş oluyor anlamadım gitti o yüzden cama koyacaksam az daha sıcak koyuyirum .5 kiloya da bir bir bucuk tatlı kaşığı kadar maya atıyorum ve 8 saate yakın üstü örtülü bekletiyorum
0 oy
(50,804 puan) tarafından
sicak suyun icine koy üstünü kapat biraz öyle beklet
(422 puan) tarafından
Ay saol ins tutar ya simdi kaynana solencek olmazsa
(422 puan) tarafından
Biraz Tutmus biraz tutmamis bu sulu yani sallanio bida mayalamam gerekmi
(50,804 puan) tarafından
iki uc saat tut canim kaynat suyu ustune bez koy tutar insallah
(50,804 puan) tarafından
benimde oyle oluyordu yarisi sulu yaptım duzeldi. bi kere bi kavanoz oyleydi onla ugrasmadim oyle yedik ☺️
(50,804 puan) tarafından
iki uc saat sonra bakarsın tutmus mu diye ben kucuk kavanozlara yapiyorum.simdi.koydum dolaba bende
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Arkadasin dedigi gibi firin yontemini oneririm bende tutmadigi zaman oyle yapiiorum. InterdetaInterfirinda yogurt mayalama diye detayli bilgi bulursun 
(6,978 puan) tarafından
Dolaba koy bi gun beklet agzi acik halde canim tutmasi Katilasmasi gerek azda olsa aslinda firinda
(422 puan) tarafından
Yani kasikla aldigim zamn yourt su karisimi bise dolabta duzelirmi biraz beklesin ole koayim dimi dolaba
(6,978 puan) tarafından
Koy canim koy agzini kapama, aksama yada sabaha katilasmis olmasi gerek. Cok suluysa ama tutmus gibiyse agzina tulbent koy suyunu alsin
(422 puan) tarafından
Tm cnm cok saolun
(6,978 puan) tarafından
Rica ederim m
0 oy
(847 puan) tarafından
Ocağa al isit 2 3 dk. Sonra yeniden sar sarmalam2 saat beklesin. Canım anama sormuştum böyle demişti ♥️
(422 puan) tarafından
Sicak suyla firini deniorum cnm suan olmazsa bide ole deneyim napim cnm cok sıkıld yaaa
(847 puan) tarafından
Sen benimkini dene bacım benimki kesin çözüm taş gibi oluyor.
(422 puan) tarafından
Vla suan biri suda biri firinda cnm bozmaim suan sati gelsin bakaim olmazsa ole yapaim
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Suyu kaynat bı kaba köy o suyun içine yoğurdu mayaladigin kabı köy su soguyana kadar bekle
(422 puan) tarafından
Suan ole yaptim cnm ustunude orttum ins tutar
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Fırına koy pişir mukemmel tuyuyor
(4,857 puan) tarafından
Katı bı sejilde mi geliyor yoksa kasıktan su gibu dökülüyor mu
(422 puan) tarafından
Yok kati cnm
(4,857 puan) tarafından
Tamam o zaman cikart olmuş artik  dışarda beklesin kapak koy üstüne yarım şekilde açık kalsın soğuduğunda daha sert olur
(422 puan) tarafından
Ay ins cnm cok saol cok uzuldum vla ins olur
(4,857 puan) tarafından
Biz bayanlar herşeyi başarırız üzülme herşeyin çözümü var

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 66 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 306 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy