0 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde (554 puan) tarafından
Kardeşimin arkadaşı bavula bir buçuk yaşında bebeğini koymuş annesine gitmiş yasağın olduğu zamanlar 

32 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Beyin bedava 
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Bazen düşünüyorum da korona bize az bile ! 
0 oy
tarafından
Kafayı mı yemiş o gerizekalı ya 
0 oy
tarafından
Bunun şakasını yapıyordu bizimkiler demekki gerçeği varmis Allah akıl fikir versin
(554 puan) tarafından
Yasak bitti ben yine korkuyorum valla anneme gitmeye kimde ne olduğu belli değil iyi cesaret
0 oy
tarafından
Ohaaa pesss 
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin 
0 oy
(52,135 puan) tarafından
iyi durmuş cocuk b.ok var anasinda illa gidecek 
(554 puan) tarafından
Yasak bittş bende gitmeyi düşünüyorum ama yine cesaret edemiyorum hastalık tam bitmiş değil
(52,135 puan) tarafından
iki aydan fazla evde durduk ilk cocuklara cikma izni gelince annemlere goturdum iki sokak otesi gotururken icim icimi yedi bi baktim herkes sokaklarda çoluk cocuk
(554 puan) tarafından
Çok ihmalkarlar bende 4ay oldu ne market ne pazar yolda nasıl yürünür belkide unuttum hastalık bitti diyene kadar aslında diken üstünde olmak lazım
0 oy
tarafından
Ya bebek ölse havasiz  kalip Allah bildigi gibi yapsin ya 
(952 puan) tarafından
Ağzını açık bırakmışlardır herhalde sadece bavul var görüntüsü vermek amaçları diye düşünüyorum umarım öyle olmuştur :(
0 oy
tarafından
Yuhhh sanki devlet öylesine veriyor o yasakları. Kendi sagligimiz için oysa. 
0 oy
(307 puan) tarafından

Ne s*lak insanlar var yaa Rabbim akıl fikir versin kimisi gözünden sakınır kimisi de böyle işte :angry:

0 oy
tarafından
********...... 
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Ya havasız kalıp ölseydi ya bir yeri incinseydi mantığa bak ya. 
(554 puan) tarafından
Belki psikolojisi bozulmuştur canım evde dura dura bazı insanları eve bağlayamazsın dışarıya düşkündürler ama bu süreçte çok dikkatli olmamız lazım
0 oy
tarafından
Yuh artık millet ne yapacağını şaşırdı 
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Haha biz eteğin içine koymanın lafını yapıyorduk dalgasına :D
0 oy
tarafından
Yanına da bi biberon süt koyaydı Allah akıl fikir versin valla yurdum insanı yazık 
0 oy
(10,858 puan) tarafından
Cehalet .............
0 oy
tarafından
Tövbe Yarabbim daha neler duyacağız o çocuk havasız kalır orada diye hiç düşünmemiş mi akıl akıl gel peşime takıl diye boşuna demiyorlar
0 oy
(17,480 puan) tarafından
Aklını peynir ekmekle yemiş sanırım 
0 oy
tarafından
Çünkü gerizkalı...
0 oy
(415 puan) tarafından
Amaç çocuk saklamak değil yanlış anlamış galiba çocuğunu virüsten korumak ya bulassaydi  o nefes alamazken  cani hiç yanmayacakmiydi  bn bi çocuk izledim allahım dedim sen kimseye yaşatma oufff  bu milletimiz  niye işi  ciddiye almıyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 256 göst.
13 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 513 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,100 göst.

412,817 soru

12,428,604 cevap

45,582 kullanıcı

Kategoriler

...