Kizlar 25 gunluk lohusayim ikinci bebegimi kucagima aldim ama surekli sacmasapan seyler dusunuyorum buyuk oglum 1 bucuk yasinda her gun birazda buyuyo yeni seyler ogreniyo ve ben ona cok baglandum surekli onu kaybetme korkusu yasiyorum Allahim her baktigimda sanki onu kaybedicemde ona cok baglanirsam rabbim der ya kimi benden daha cok severseniz onu sizden alirim sizi imtihan ederim diye cok sacma seyler dusunuyorum oglum uyurken gidip opuyorum onu izliyorum ya yarin yanimsa olmazsa diyorum ya bu son gunumuzse birlikte diyorum kafayi yiycem sanirim bole olmamda dayimin 3 yasinda kizinin aniden olmesiydi annesini dusunemiyorum surekli onun watsap ta falan paylasimlarini goruyorum oglumun resimini paylasmaya cekiniyorum o gorurde içi yanar diye çocuklarla ilgili bi haber gordugumde agliyorum az once de bi haber gordum solemiycem burda yemek yiyorum simdi kaç cocuk actir diyorum ogluma bisey aloyorum simdi baska cocuklar bunlari alamiyo diyorum oturup agliyorum sanirim depresyona girdim kaybetme korkusu bi çocugun aci cektigini gormek falan beni mahvediyo bilmiyorum napmam lazim bu dusuncelerden kurtulamiyorum
2. Bebeğin de var oda cennet kokuyor annesi yarın çıldıracaksın bunlar çok kavga ediyor diye top oynarken cam çerçeve inecek daha dur bakalim Allahım ailecek Hayırlı ömür versin inşallah olumsuz düşünmen için daha çok erken
Öncelikle her canlı ölümü tadacaktır ve küçük büyük yaşlı genç tanımıyo ecel geldiği zaman dakikası saniyesi günü tamamsa elden bişey gelmez yiye ekmeği içecek suyu yoksa takdiri ilahi ama böyle düşünme bence bol bol dua oku namaz kılabilirsen namaz kıl inan bütün bunlar silinecek aklından zamanla şimdi lohusasın ondan böyle hassas oldun gececek inşallah
1,486,289 soru
24,299,231 cevap
343,955 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın