Kızlar kendinizi yerime koyarak cevaplarsanız sevinirim şöyle anlatıyım ben 2014 yılından beri sevdiğim var şu an 20 yaşındayım okuyorum okulun bitmesine 3 yılım kaldı annemde erkek arkadaşımı tanıyor ve hiç sevmiyor tanışmadılar ama uzaktan görüp sürekli sevmediğini söylüyor hatta kendi elimle vermem diye ısrar ediyor bizde okulum biter bitmez evlenmeyi düşünüyoruz benim yerimde olsanı kaçmayı düşünür müydünüz Ha birde sevdiğimin kolunda beni ismim yazılı dövme şeklinde sırf dövmeli olduğundan dolayıda istemiyor ve bu hesap evli kuzenimin o gör bak soralım yorumlara bak dedi sormak istedik yoksa ben kullanmıyorum hemen kaçıcam demiyorum sordum sadece
Sana net diyorum sakın olaki ailenin rızası olmadan evlenme sonra çok pişman olursun yazık olur sana seni harcar o sevdiğim dediğin adam bende çok severek evlendim ama hiçde öyle herşey güllük gülistanlık olmuyormuş 12 yıl oldu dile kolay gelir cicm ayları bitti sıçımm ayları başladı herkes mutlu bir yuva gelecek ister ama sen sen ol hemen ani karar verme bak okuyormuşsunda bile bile lades yapma gerçi sen kafana koyduktan sonra diyecek pek bir şey yok ama ben yinede bir ablan olarak diyim
Kaçma canım aileni ezme, aileni ikna etmeye çalış. Kaçarsan ilerde ilk kavgada yüzüne vururlar.
Birde burası anne bebek hamile uygulaması burada napıyon nasıl buldun canım burayı
1,486,519 soru
24,302,154 cevap
344,093 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın