Bunu bugün görmem ne kadar ironik:/ şu dünya üzerinde bir sürü Rabbimin haram kıldığı yiyecek içecek ve Hadise varken alkol dendiği zaman Tüylerim diken diken olur Çünkü benim babam alkolikti ve beni de alkollüyken yapmış
alkolden nefret ederim alkolik bir babayla çok zor şartlarda yetiştiğim için alkol görünce tiksinirim kokusunu duyunca kendimden geçerim midem bulanır neden diyorum Rabb'im bu kadar nefret ettiğim bir şeyi haram kıldığı halde bir şekilde hayatıma sızıyor
Eşim evlendikten 1 yıl sonra ciddi bir iş kazası geçirdi ve o Kazadan sonra alkol almaya başladı kokusunu duyduğum anda Adamı öldürmek istiyorum eve bile almak istemiyorum ama benim iki çocuğum da o alkollüyken oldu acaba bu kadar çok nefret ettiğim için mi Bununla sınanıyorum ama haram bir şeyden nefret etmem çok doğal değil mi Kafamın içinde bir sürü çelişki var
Çok yoğun çalıştığı zaman alkol almıyor seviniyorum Ama Önümüzdeki hafta için bir hafta yıllık izin almış pazar gününe kadar çalışacakmış lakin ben daha şimdiden haftaya bol bol içecek zaman bulacak bu içip eve gelecek o iğrenç kokuyla benimle olmak isteyecek Hayatta hiçbir şeyden bu kadar midem bulanmıştı hiç paylaşmadım bunu ama nasıl dayanırım artık bilmiyorum sabrımın da sonuna gelmişim