0 oy
2,276 göst.
Diğer kategorisinde (2,891 puan) tarafından

image

Bunu bugün görmem ne kadar ironik:/ şu dünya üzerinde bir sürü Rabbimin haram kıldığı yiyecek içecek ve Hadise varken alkol dendiği zaman Tüylerim diken diken olur Çünkü benim babam alkolikti ve beni de alkollüyken yapmış

alkolden nefret ederim alkolik bir babayla çok zor şartlarda yetiştiğim için alkol görünce tiksinirim kokusunu duyunca kendimden geçerim midem bulanır neden diyorum Rabb'im bu kadar nefret ettiğim bir şeyi haram kıldığı halde  bir şekilde hayatıma sızıyor

Eşim evlendikten 1 yıl sonra ciddi bir iş kazası geçirdi ve o Kazadan sonra alkol almaya başladı kokusunu duyduğum anda Adamı öldürmek istiyorum eve bile almak istemiyorum ama benim iki çocuğum da o alkollüyken oldu acaba bu kadar çok nefret ettiğim için mi Bununla sınanıyorum ama haram bir şeyden nefret etmem çok doğal değil mi Kafamın içinde bir sürü çelişki var

Çok yoğun çalıştığı zaman alkol almıyor seviniyorum Ama Önümüzdeki hafta için bir hafta yıllık izin almış pazar gününe kadar çalışacakmış lakin ben daha şimdiden haftaya bol bol içecek zaman bulacak bu içip eve gelecek o iğrenç kokuyla benimle olmak isteyecek Hayatta hiçbir şeyden bu kadar midem bulanmıştı hiç paylaşmadım bunu ama nasıl dayanırım artık bilmiyorum sabrımın da sonuna gelmişim

28 Cevaplar

0 oy
tarafından

Babana olan bi kızgınlığın kirginligin var normal o sekilde düşünmen. 

Benim babamda alkol alirdi öyle arada. Benim babam ciddi bir adam ama icince cok keyifli olurdu . Cok gulee herkesi güldürüe. O yzden severdim onun sarhoş hallerini. Esimde arada icer abartmadan. Ne biliym ses çıkarmam ben bana bi zarari yok diye. Hayir desem ustelesem daha cok huzurumuz kacicak
(2,891 puan) tarafından
Içip içip gelip sızsaa ben de sesimi çıkarmayacağıma babam içince döverdi bu da içince zorla birlikte olmak istiyor ve iğrenç kokuyor çok fazla da detaylı anlatamıyorum içince rahat vermiyor kısaca
-Reklam-
0 oy
(247 puan) tarafından
Rabbim yardımcım olsun cnm benim allah ıslah etsin insan çocukları için katlanıyo işte dua et ne kadar kavga etsende değişen bisey olmaz kendini yipratrsin rabbim hidayet nasip etsin 
(2,891 puan) tarafından
Güzellikle söyledim yıllarca onu da anlayan olmadı
0 oy
tarafından
Benim babamda içerdi neler cektıgını anlıyorum esim alkolık degıl ama bi kac kerr eve sarhos geldı sinir krizlerı gevırdım kaynananma kayınnbabam soyleıdm evı terkedecegımı soyledım bende nefret edıyorum alkolden alkol lafından zamanı nda cok cektıgım ıcın senı cok ıyı anlıyorum
(2,891 puan) tarafından
Yaşamayan bilmiyor savunan bile çıktı bu durumu ya ben de ona deliriyorum
tarafından
Bizde babamdan cok cektık kımıne gore oda dertmı derler ama 6 kardestık en buyuk benım cok cektık bıraktı ama cocujlugum genclıgım gitti
0 oy
tarafından
Allah sana sabır versin çok zor bi durum inşallah eşinde bırakır biran önce. Ben hiç bi şekilde şimdiye kadar babamda görmedim esiminde yok öyle biseyi çok şükür ki ama taa ki geçen sene kardeşimi gördüm alkollüyken 17 yaşındaydı çok kötü olduk ailecek çok yıprandık üstüne madde kullandığını öğrendik amatem vs şimdilik kullanmıyor sanırsam yani evden işe işten eve arkadaş ortamı bozdu onuda. Yanı alkollüyken gördüğümde çok büyük kavga çıkmıştı evde o yüzden sen eşine karşi gelmemelisin hem hamilesin hemde bebeğin var çünkü kafaları yerinde olmuyor o an ertesi gün sorsan hatırlamazlar 
(2,891 puan) tarafından
Canım anlatamıyorum Burada açık açık benim riskli bir gebeliğim var ve alkollü gelip benimle birlikte olmak istiyor istekleri de saatlerce bitmiyor açık açık söyledim artık karşı gelme Demesi çok kolay Hayır deyince de kavga çıkıyor Anlatabildim mi Şimdi derdimi
0 oy
tarafından
Allahım kafayı yicem be asra gelmişiz yorumlar in bazıları igreç HARAM BU HARAM NASIL KABUL EDERSİN ALLAHIN HARAM SAYDIGI BİR ŞEYİ ÇOK BİLİYORSUNUZ DEGİLMİ ALLAH SİZLERİ İSLAH ETSİN. BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM. 
(2,891 puan) tarafından
Amin ne deyim Rabbim Haramı sevimli gösterenlerden uzak tutsun
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Ailemde içen ol.amasina rağmen nefret ederim kimin evine girdiyse orda huzur bırakmadı

Sende onu alkollü çekmek zorunda değilsin şöyle ya içmesin izin verme
(2,891 puan) tarafından
Söylemeyle anlasaydı ahh

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 677 göst.
13 Ocak 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 471 göst.
12 Eylül 2021 Aile kategorisinde Busra_beydogan4195 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 422 göst.
14 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Oblomov (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
27 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Kurdele (39 puan) tarafından soruldu

406,502 soru

12,192,119 cevap

36,713 kullanıcı

...