Bakımlı bayanlar haftalık- gunluk, sac yuz vucut vs ne gibi bakımlar yapıyorsunuz. Surekli kullandıgınız bi krem vs var mı (nemlendirici - gece kremi vs.. )saclarınıza ne gibi bakımlar yapıyorsunuz makyaj yapımı ve bakım ile ılgılı izleyip memnun kaldığınız videolar var mı?
Bende bı sekılde başlamak istıyorum ama nereden baslamam gerekli bilmiyorum.
Öncelikle kendımden bahsedeyim. Allahın avantaj olarak verdıgı herseyı dezavantaja cevırmış bi insanım maalesef. Herkesin kaş manyagı oldugu kalemler çizdiği hatta dövmeler yaptıgı bi donemdeyız benim Allah vergısı kalın ve gur kaşlarım var ama her guzelliğin arkasında bi zorluk vardır derler. Bi hafta da uzarlar ve bazen inanın erkege benzetiyorum kendımı
Cok gur duz saclarım var. Ama 2 yıldır saç dokulmesi ve kepek problemim var o yuzden sacımı acıp evde gezemem bile hep topuz yaparım. Problemlerim için cildiyeye gidicem ama o problem bıtse bile ne maşa becerebilirim ne baska bişey daha dogrusu şöyle diyim saçlarım cok gur oldugu için arapsacı gibi olur ve zaten sekillendirmenin yarısında yorulur bırakırım..
Yeşil gozluyum ama kaşlarım da sıyah oldugu için aşırı bi tezat var göz altı morluklarımda oldugu için aynı hasta gibi dururum cogu zaman yzuum solgundur.
Aşırı makyaj sevmem zaten yakısmaz da. Ama şöyle hafıf dogal bi goruntude olup bunun kadınsı olmasını istıyorum. Makyaj var ama yok gibi goruncek. Hatta cogu zaman makyaj yapmasam bile iyi gorunmemi saglayacak tüyolar istıyorum kızlar..
Bu işi beceren hatunlar siz nasıl beceriyorsunuz?