Bizim oğlumuz var 1 yaşına yeni girdi ama her şeyi ile ben ilgileniyorum diyebilirim evde bir işim varken söylüyorum mesela eşime ilgilenir misin bakar mısın öyle bakıyor oda yarım yamalak doğru düzgün ilgilenmiyor oyun falan oynamıyor sadece ona değil bana da öyle eve geliyor konuşmuyor hep telefonla oyun oynuyor arkadasları ile mesajlaşıyor falan ya da zaten evde olmuyor bazen işten geç geliyor ya da arkadasları ile dışarda oluyor alkol kullanıyor neden böyle bilmiyorum ben bize de vakit ayırsın istiyorum dışarıya olan ilgisini bize de gösterse ben Baska bir şey istemiyorum ama ona göre sıkıyorum onu aslında hiçbir şey yapmıyorum bile o cok cabuk sıkılan biri. Aklıma hep acaba aldatıyor mu gibi düşünceler geliyor ama öyle Bi tavrını hiç sezmedim bana yalan söylediğini düşündüğüm zamanlar oluyor ama onu da laf yapmasın cene yapmasın diye düşünerek söylediğini sanıyorum çok bunalıyorum zaman zaman geliyorum buraya döküyorum içimi cünkü artık eşimle konuşmak bana Bi anlam ifade etmiyor anlamıyor cünkü beni ne hissettiğimi anlamıyor ne düşündüğümü anlamıyor konuşmak gereksiz geliyor bu yüzden kavga bile etmek istemiyorum artık o kadar uzaklaşıyorum