0 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayirli aksamlar kizlar Nedeni bilmiyorum ama eşimin  arkamdan is cevirdigini düşünüyorum dogum yaptim tek kalmiyim diye 3 gündür annemdeyim burda kalmami esimde istiyo hem benim hemde bebek icin evlerimiz yakin aksamlari gelir yemeğini yer biraz oturur  sonra eve gider evde tek kaliyo suphem falan yok ama nedense icimde bi huzursuzluk var 

Dogum piskolojisi olabilirmi yada sizdede oldumu hic 

14 Cevaplar

0 oy
(4,721 puan) tarafından

Daha yeni doğum yaptın hem bedenen hem ruhen değişik hissediyosun kendini. Cok normal böyle düsünmen ama bence kendini yıpratma bebeğine odaklan :)

tarafından
Yipratmiyorum canim guveniyorumda esime dogumdan sonra daha cok baglandi bana bebegimize iyi yönden  cok degisti   ama ne bileyim istemsiz ce aklima geliuo boyle seyler
-Reklam-
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Benim hislerim beni yaniltmaz hepte dogru cikti ...
tarafından
Allah gonlune gore versin  guzel bisi aslinda ama ben degilim hislerimden
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Elle tutulur bir delilin yoksa o vesveselere kulak asma canım. Sen bebeğine ve kendine odaklan. Hüsnüzan et. Güzel düşün 
tarafından
Ya aslinda cok  guveniyorum esime dogumdan sonra daha cok baglandi bana bebegimize iyi yönden  cok degisti   ama ne bileyim istemsiz ce aklima geliuo boyle seyler
(1,155 puan) tarafından
Öyleyse sorun yok :-) boşuna kafanı bulandırma
0 oy
(450 puan) tarafından
Simdi canim ev çol yakinsa adamin gidip kalmasi notmal ama icindr skmti varsa canim bizimle  kal diuebilirsz yada evinr gececksin baska  cagre yok canim  
tarafından
Suphem falan hic yok sadece dusunce var eve  Biraz daha zaman gecsin gitcem bebegimde emmiyo ve 2700 dogdu cok kucuk su aralar  gitmek istemiyorum anneme ihtiyacim var  esimde kalmaz zaten 7 kardesiz ev kucuk ve babamdan cok cekinir
(450 puan) tarafından
Bnde annmgilde 20 gun kaldi bazi sebeblerden dolayi esim 7 gun kedin evimzde kalmstintek küstük  7 gun gelemedi ama icim cimi yedi haberde alamiyordum somrada mecburen geldim icini rajat  tut  bise yoktur  ysada  kisiligi ortaua ckar
0 oy
(263 puan) tarafından
Hislerim asla beni yaniltmaz eşimden yana umarım sende bir an önce iyileşip evine dönersin inan ki boş bırakmaya gelmiyor bu zamanda canım esleri
tarafından
Birazda boyle dusunuyorum valla dogumdan sonra cok degisti cok baglandi bana guveniyorumda  ama bu dusuncelerde hep aklimda
(263 puan) tarafından
Oluyor canım vala bos bırakmaya gelmiyor ah ben bi boş  bıraktım saldim neler geldi basima ne sitelerde gördüm onu neler çektim sonra ama tuttum şimdi me yapsa gurvmiom kırdı bur kere çünkü beni onun için sen gene tenbihli ol inş heme  iyileş ve kocanın yanına git çok kötü bir zamana geldik kuzum malesef artık
tarafından
Insallah canim Allah gonlune ferahlık yuvana huzur mutluluk  versin Bende zamaninda yakalamistim ne hosstini anlıyorum valla ama duzeldi benden habersiz tuvslete gidemez oldu napsa arar tatlı ustasi yaptigi tsrli sayisina kadar soyler  herseyini biliyoeum guvenimi kazandi tekrar ama dedigin gibi erkek milleti biz 2 aylik evliyken  yakalamistim ben simdi ayriyizda herseyi yapabilir valla
0 oy
tarafından

Bende hamileyim diye hissediyorum. 3 gün sonra belli olacak bakalım hislerim doğrumu :happy:

tarafından
Allah gonlune gore versin inşallah ❤
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(799 puan) tarafından
baskin yap bi ara oda sasirsin bisey unuttum.supriz yapYim dedim sana de.
tarafından
Yapmak isterim ama 40 bitene kadar evden cikmam yasak yada illa yanimda biri olacak annem hayatta gondermez :)
(799 puan) tarafından
niye yasak kiz:)hastaneye kontrole gidilmiomu mesela bebrk icin faln yakinmis zaten 5 dkdan nolcak:)bisey yaptigini dusunmuyorumda bu teleginlar sakat ordan napar bilmiyorum.
0 oy
tarafından
Hislerimde hiç yanılmam malesef 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Dogumdandir canim ama için rahat etmiyorsa esinde sizinle orda kalsin hem daha iyi zaten bebegiyle de vakit geçirir 
tarafından
Guveniyoeum aslinda bana bagliliginin farkındayım  ama bazende emin olamıyorum  hislerimdenn Gündüz  cslisiyo aksamda yemeğini  yer  oynar  gider mesela bugun 8 de geldi 9 gibi annesine gitti  10 gibi geldi 12 de grtii annemlerde rahat edemiyo hic bide buiz 7 kardesiz ev kucuk babamdan cekinir  bide
(1,112 puan) tarafından
Cekincek bisey yok ama kalabalikmissiniz insaalah en kisa zamanda sen toparlanir evine gidersin seni cok iyi anliyorum ben esimi 1 hafta bırakamiyorum hemen aklima kötü seyler geliyor erkek sonucta kasla göz arasinda kacamak yaparmi diyorum daha once olmadi ama olur ya
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Doğumdan sonraki Bi hafta falan oksitosin çok tuhaf hissettirir bunu herkes farklı tanımlıyor Bn ilk 3 gün yoğun olmakla birlikte 10 gün falan yaprak gibi içimin titrediğini hissederdim biri bişey desede ağlasam diye tetikte beklerdim aşırı sevgi muhtacıydım birinin yaptığı normal harekette bile hırpalanmış hisseder herkesten gıcık kapardım iki haftada anca kayboldu bu his belki sana da olmuştur Normalde ki hislerle pek ilgili değil
0 oy
tarafından

Bazı bazı... kuruntu vesvese=şeytan 

Hiç takma dinleme o sesi
0 oy
(854 puan) tarafından
Piskolojiktir arkadaşım lohusa olanın vesvesesi çok olur
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Yanlış anlama.brni ama ben.olsam bırakmam annen gün boyu yardim.etsn hatta yemegode yapsin bir gece bebege bakmak kalıyor onuda esinle beraber yap hem cok ta rahata alıştırma bence yarin dia çıkarma.hasta vs olunca annende kal.demey3 baslar hayatınıza.bebek.girdigi gibi oda sorumluluk hissetsin bence 
0 oy
(582 puan) tarafından
Ben olaya çok farkli açıdan bakmak istiyorum. Böyle eşler doğum için gönderiyor ya çok imreniyorum gerçekten keşke benim eşimde gönderse annemde dogursam bana baksalar yada orda olsam da yeter ama esim değil doğum hamileyim bebeğe yolda bişe olur diye test yaptığım gün der daha biyere gidemezsin ona göre hiç söyleme kavga etmeyelim benim çocuğum benim evimde bakılacak ben bakicam kimseye baktirmam diye. Böyle gidip bi ay kalanlara gerçekten imreniyorum çok özeniyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 193 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 407 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hdyemahsun (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 272 göst.
2 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilan28999 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 370 göst.