Ömer Aras istedik biz Hz Ömer gibi adaletli olsun aras nehri gibi ömrü uzun olsun
Bizimki dedesi ve amcasının adını koydu çok sevdiği için ikincisinide kendi adını koymuş çok lazımdı ya bitane yetmez miş gibi iki tane oldu aynı isimden ama asla eşimin adını demiyorum Yusuf olarak okuttum kulağına öylede gidiyo 3 üncü ise kız olursa hiranur koymak isterim hiranur dağı geliyo hep aklıma oyüzden
Babam bi oğlum olursa adını Ertuğrul koyucam, Ertuğrul ERTUN(kızlık soyadım) olucak derdi. Ama olmadı bi oğlu :D iki kızını da oğlan gibi yetiştirdi ama :D Neyse bende diyorsun babamın içinde kalmasın eğer bi oğlum olursa adını Ertuğrul koyucam dedim. Eşim de Diriliş Ertuğrulu izleyip duruyordu o sıralar. Ben dedim hadi koyalım oda olur dedi :)
Münire Eslem : Münire eşimin anneannesinin ismi önerdi anlamına baktım güzeldi. Eslem de ben ilkokulda iken bile kızım olursa Eslem koyacağım diyordum defterlere kitaplara bile eslem yazmısım hala duruyo hahaha
Fatma Sare :Fatma eşimin annesinin adı Sare de ben istedim
Küçüklükten kız çocuğuna merakim bebeklerime (oyuncaklarıma ) hep ömür ismini koyardim ve ilerde bir kızım olursa ömür koycam dedim ömrüme ömür olsun diye şukur RABBİM nasıp etti ömür koydum hayalimdi yani
Ömer eşimin ölen kardeşinin ismiydi koymak istedikleri için koydum Asaf'da ben koydum
1,486,347 soru
24,299,954 cevap
344,000 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın