0 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yarın istanbuldan görümcem gelecek    çok iki yüzlü hep dedikodumu yapar yanimdada canım cicimli gelmesini istemiyorum ama kayınpederimle birlik oturduğumuz için babasının evi gelme  diyemiyorum oğlum  ayin 22 sinde  amelyat olacak testisleri ınmemis kayinpederim kayinvalidem de yaylada hayvancilik la uğraşıyor şimdi gelse yaylaya da gidemez gorumcemin iki kizi var çok yaramaz her yeri dağıtıyorlar şimdiye kadar hiç kalbini kırmadım gorumcemin ama arkamdan konuştuklarını yüzüne vurdum sustu bisey demedi eşimde şahit eşim bu senede  sabret ayiracam evimizi diyor 2 buçuk ay kalacak katlanamıyorum dayanamıyorum ne yapacam çok üzgünüm 

15 Cevaplar

0 oy
(7,480 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Rabbim yardimcin olsun canim zor bise bayada kalacak mis. Napacan sabredecen insaAllah hizla gecer vakit.:/
tarafından
Amin inşallah canım sağol ama geçmiyor duruyor zaman o gelince
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Görmezden gel ve duymazdan gel muhatap olma hiç ne yaparlarsa yapsınlar boşver
tarafından
Olmuyor içimde kalıyor
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Az Bi zaman da değilmiş sabretmek için. Allah yardımcın olsun 
tarafından
Sağol canım tesekur ederim cvp için
0 oy
(50,810 puan) tarafından
2.5 ayda 25 yil gibi gelir Allah kolaylik versin canim
tarafından
Allah razı olsun dua et oğluma onunla ilgilenemiycem diye korkuyorum
(50,810 puan) tarafından
kendinden ödün verme canim onun ve cocuklarinin arkasini toplama gir odanda otur birak evi *** gotursun o gidince temizlik yaparsin
tarafından
Ilgilenmesem gider der kaynanam küser nasıl olacak bende  bilmiyorum kafam karışık
(50,810 puan) tarafından
kussun oda bir sure sonra mecbur barısir
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Sabrın sonu selamet canım. 

En doğrusunu Rabbim bilir sen sabret karşılığını alacaksın hem bu dünyada hem ahirette.
tarafından
Amin inşallah canım sağol
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Dediğin gibi babasının yanına geliyor ne diyen ki çok muhatap olmamaya bak öyle cocukarina kendine falan çok hizmette bulunma sakın 2.5 ay Allah sabır versin 
tarafından
Evet cok zor nasıl olacak nasıl geçecek
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Anaaaa kiz hayatta dayanamam uzuldum adina ya
tarafından
Dayanamıyorum bende
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Iyy şu gelip kalma olaylarından nefret ediyorum. Aynı şehirde yarım saatlik mesafede oturuyoruz görümcemle geçen cumartesi öğlen geldi kalacaktı 3-5 gün pazar akşamı postaladım. 
(2,577 puan) tarafından
Burda dikkatimi çeken konum görümcen konuşmadığın halde hala gwliyor mu ulan ben biri hafif yüzünü eskitse orda kendimi fazlalık hissedip hemen kalkıyorum
(2,115 puan) tarafından
Ya 4 eltim var 2 si alt katta 2 si farklı semtlerde. Bu görümce ortalığı karıştıran cinsten. Ben evleneli 2 sene olmadı çeyiz serme olayında buna kıl oldum attım geri adımımı koydum mesafemi. Bizim düğün zamanı alt kattaki eltilerimlede ters düşmüş kavga vs vs olmuş. Yani bir ben değil aşağıdakilerde konuşmuyordu ona rağmen geldi ama sürekli haha hihi takıldılar :) Onlarada çektim bir çizgi çok değişikler ya.
(2,115 puan) tarafından
Semt dışı olan eltilerle araları çok iyiydi şimdi onlarla bozuşmuş o yüzden gelmiş buraya :)
(2,577 puan) tarafından
İyiki görümcem yok bı elti bı kaynana yeter bana :D gorumce görümce görmeyim ömrümce diye boşa dememişler:D
(2,115 puan) tarafından
Çok şanslısın sennn
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Esin sabret ayiricam.evi demis kuzum onun hatrina sık disini rabbim yardimcin olsun 
tarafından
Allah razı olsun eşim hep arkamda allah ondan razı olsun
0 oy
(122,508 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun 
tarafından
Sağol canım tesekur ederim cvp için
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Keşke benimki de gelebilse de 2.5 ay kalabilse. Geçen özledim diye ağladım. Eşim gülüyor insan görümcemi özledim diye ağlar mı diye. Yaylaya gitmezler mi? Gitmezlerse de herkes kendi çocuğuna baksın evin rutinlerini paylaşın mesela. İkiniz de susun tahammül edin birbirinize. Çocuk bunlar dağıtır 
tarafından
Cocuk için değil canım sevmiyorum çok kötü biri
0 oy
(4,102 puan) tarafından
Sende cok muhhatap olma cnm hic biseyi anlatma 
tarafından
Olurmu ki onun gibi olamıyorum
(4,102 puan) tarafından
Olur nie olmasin az kons sende bisi anlatma
0 oy
(333 puan) tarafından
Susma derim sana bisey derse ver cevabini babasinin eviyse babasinjn evi seninde evin orasi 2 bucuk ay da iki cocukla nasil rahat ediyo. Kocasinda nasil salıyo demekki o da bikmis.
0 oy
(236 puan) tarafından
artik katlanican  canm ne yapa bilirsinki adi ustune babasini evi  bide testis hakkinda yazmissin benim oglumun 2 testisi inmemis 1 yasinda  nasil inmemiati doktor ne aoylemisti bu surec nasil gitti emekiyatdan sonra nasil olcak yazarmisin bizde goturucezde
tarafından
Canım biz en özel doktorlara gittik yanlış bilgi vermesinler diye bize dedikleri bi yasına kadar çürür bi yaşından önce amelyat yapilmali anlayacağın bizde gün aldık 22 sinde amelyat olacak amelyati sana yazarım canım merak etme
(236 puan) tarafından
bize ama  1 yasini   bekleyin 1 yaaina kadar yapilmaz dendi bizde bekliyoruz  doktora gidice ama sen ameliyatdan sonra bana özelden falan yaz
tarafından
Tmm yazarım canım ama bi yasına kadar kesin yapılması lazım özele götürdüm 5 tane doktor gördü çok ciddi bisey çürüyor orda karnı sıcak olduğu için indirmesi lazım
(236 puan) tarafından
benimki karinda digil canm  keseinden 1 parmak yukarda belki o yuzden bana bekle dendi
tarafından
Benimde öyle kanalda
0 oy
tarafından
Yapilcak hiç bir şey yok gibi takmamaya bak babasının evi gelir bişey diyemezsin ki 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 365 göst.
17 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 375 göst.
14 Ocak 2022 Aile kategorisinde Sule__ (350 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 498 göst.
7 Aralık 2021 Aile kategorisinde Meyrammm (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,274 göst.