Kızlar eşinizin diyelim abisinin bu arada abisi 35 yasinda bekar ve o yaslarda bekar olan bir kiz arkadaşı var diyelim.
Benim esim kiskanc biri bende oyleyim ama ona gore ben kıskançlığı sorun yaoan biriyim o ise sorun cikarmadan kiskanan biriymiş anlatabildim mi bilmiyorum.Yani ben kiskandim mi sorunlar cikariyormusum.
Esimin ailesinde iki kisi bildigim kadarıyla 2 herneyse karisini aldatti esimin koyunde ise aldatan aldatana tecavüz var aldatma var hersey var yani bende sok oluyorum duydukca hatta bir iki olay esra erola ve balcicek iltere cikti...Ben duyduklarimdan gorduklerimden etkilendim ve esimin her hareketinden suphelenir oldum.Esim cok duzgun bir insan normalde aileside duzgun ama akrabalarinda var yani bu aldatmayi vs yapan herneyse ben etkilendim ummadik kisiler yapincada daha da kotu oldum.Esimin hareketlerinden hep suphe duyar oldum.Guvenemiyorum artik gorduklerimden sonra kimse yapmaz diyemiyorum.Herkes her ne kadar esin oyle biri degil dur sakin ol desede supheleniyorum.Bazi seylerden de rahatsiz oluyorum.
Esimin abisinin bu kiz arkadasina bu aksam sinir oldum sevmiyorum hoslanmadim esim ve abisi ogretmen buda okuyordu o siralar bende atanamamistim o zamanlar boyle havali ve nasil desem hafif ayarsiz kadin konusmasi vardi kaynima hep isveli cilveli zamaninda da sanirim aralarinda bir takim seyler olmus.Hic sevmiyorum sevemedim.1 kez gordum sadece ama sevemedim.Bu aksam kaynimin dogum gunu vardi ben annemdeyim orada yanlarinda degilim fakat her fotografta ve her videoda dip dibeler bende kiyametler koptu sinir oldum.Esime giydirdim neden yaninda surekli dip dibesiniz vs diye olan oldu kavgalar ettik.Kimsenin icinde tasidigi niyeti bilmiyorum bakislari hosuma gitmiyor yani birde esim bekar bir erkek varsa ortamda rahatsiz olurken bunu ben dile getirince mi sorun oluyor verdik veristirdik birbirimize ben cok sinir oldum.Aileden degil ama ailecek taniyoruz yok su yok bu bir suru sey cinnet gecirdim.kavganin sonunda aldatmiyorum seni ama sen beni aldat diye yalvariyorsun beni itiyorsun diyip durdu en sonunda aldatmiyorum ama yapacagim dedi ayri bir cinnet gecirdim.Allah askina yerime koyun abisinin iki tane arkadasi var kiz ikiside ogretmen ikiside hafif ayarsiz biri bu bekar 35 yasinda zamaninda aralarinda bir sey olmus digeri ise kadin evli ama esinden bosanmamis sanirim altli ustlu oturuyorlarmis kaynimida seviyormus acik net demis ben simdi bu kaynimin arkadaslarina nasil guveneyim ayarsiz kadinlarla birlikte hep birde fotograflarda hep dip dibe ayar oldum ya ayar ne yaoayim ben akil verin bana cok sinirliyim cok