Onun bazı şeyleri yapmasına dayanamıyorum. Misal, eşimle dışarı çıktık ve o bir kadına baktı. O zaman kıyametleri koparıyorum. “Sen niye baktın?” diyorum, kızıp bağırıyorum. Eşim bazen baktığını kabul ediyor.
“Evet baktım bunda ne var ki? Kötü bişey mi yaptım” diyor. Ben o an aşırı kıskançlık ve öfke sebebiyle onun dediklerini hiç duymuyorum.Aynı şeyi televizyon izlerken de hissediyorum. Onun güzel bir kadına daha farklı bir gözle baktığını düşünüyorum. Farklı baktığını görüyorum. Sıradan bir kadına aynı şekilde bakmıyor. Televizyondaki güzel kadınlara bakması nedeniyle de tartışıyoruz ve ben yine onu suçluyorum, hakaret ediyorum. O beni suçsuzluğuna inandırmaya çalışıyor ama her zamanki gibi başarısız oluyor. Benim o sırada öfkem tavan yapıyor ve onu hiç duymuyorum.Sorun bende biliyorum çünkü beni çok sevdiğini her zaman söylüyor ama ben herşeyden şüphelenniyorum bana baktığı gibi kimseye bakmasın gülmesin istiyorum ve bu durum yuuzunden her gun tartışıyoruz benden soğuyacak diye de korkuyorum ben bu kıskançlıktan nasıl kurtulabilirim ya psikolojik destek bile alma yi düşünüyorum ama bebeğim küçük bırakamıyorum :((((
Cnm kendini rahatlatmaya calis bu sekilde davranirsan esine daha cazip gelir senin kiskandigin şeyler disarda gözünü kapatamaz ama dönup bakiyorsa arkasindan veya cok dikkatli bakiyorsa tabiki sen haklisin ama bu sekildede kendine zarar verirsin hastalik boyutuna gelmek üzere durumun
Ay guzel biri geçtiğinde ben bile bakiyorum bi de esimi dürtüp gösterdigm oluyo ay ne guzel kiz diye adamin aklina zorla sokuyorum sanrm esime sonsuz mu güveniyorum hayir. Benim kocam hayatta yapmaz diyen kadinlardan asla olamiyrm. Ama kendime güveniyorum. Gitti diyelim baska bi kadına. Arkasindan karalar baglamam kendimi yiyip bitirmem biliyorum. Hayatimin en guzel parcasi o. Ama onsuz yasayamam potansiyelinde bi kafa yapisina giremiyorum. Kendi bilir der gecerim çünkü onun icin yaptgm fedakarliklari baska biri yapmaz. O da bunun farkindadir degilse de kafasini vura vura pisman olur zaten benim ekstra bi caba harcamama gerek kalmaz
Bende kiskancm ama asiri degil esim cok kıskanç gecen adanaya gezmeye gittik avmde ayakkabi magazasina girdik kendi ayakkabi bakiyodu bana demezmi etrafa niye bakiyosun diye don arkani duvara bak sinirden aglycaktm madem boyle yapiyosun neden disari cikariyosun beni diye arabada asla on tarafa oturtma taraftari degil inadina otururum saga sola bakarsam vay efendim niye baktn onune bak arabada ondeysem bisey yememe izin vermez magazada erkek gorevli varsa konusamam bile konusturtmuyo ayni sey doktora giderken bile var cocugumuz icin gitsek.doktor erkekse agzimi actirtmiyo eskiden daha kotuydu gecen sene 2 ayligina sehir disina gitti surekli goruntulu arardi goruntulu arayip cami gostersene perde kapali mi diye sordugu olmustur Ayy Allah akil fikir versin ama gelisme var ama bazi seyler benimde hosuma gitmiyo değil artik kendimi bunaltmiyorum gülüp geciyorum
Bakılması gerekene kocamla beraber bakıyoruz valla bakacaksa benim yanımda benimle baksın. Erkeğin çok üstüne gidersen bakmayacaksa bakar yapmayacak sa yapar canım
1,492,030 soru
24,379,931 cevap
348,651 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın