Susup durursan kendini haklı bulur üstüne biner tabii. Benim de kaynanam öyleydi arar ne yemek yaptın,nereye gittin,çamaşır mı astın,yağmur yağıyor topla onları,kirli sepetin dolmuş,oraya gidecek misin, onu ettin mi bunu ettin mi... Ben de alttan alttan söylerim söyleyeceğimi. Yedik çok şükür bir şeyler derim,öyle bi çıktım işte derim,atarım ben atacağım zaman kısaca sen karışma mesajını veririm ne yaptığımı söylemeyerekten ya da direk söylerim bazen. O da artık her şeyi sormuyor. Zaten telefonum da sessizde aramaz oldu açmıyorum diye. Napayım içim sıkılıyor kendimi sıkacağıma böylesi daha iyi oldu. Kendi annem de öyleydi zırt pırt zırt pırt arar gelir ne yaptın niye yapmadın niye onu öyle yaptım ona da aynı şekil cevabını verdim o da dizginlendi. Sürekli sürekli denetçi gibi sanki başka işleri yok bizim hayatımızı gözetler gibi insana fenalık geliyor. Insan hayatını yaşayamıyor. Arabayla dışarı çıkıyoruz hemen arıyor 5 dakika sonra nereye gittiniz öyle şey mi olur ya. Evi gözetliyor resmen dürbün de alsa tam olacak. Mesafeyi koydum o da anladı artık.