Evi topluyoduk bircogunuz biliyor kaynanayla sorunlarım var onların alt katında oturuyoruz ama tasinacagiz neyse kaynana bir hışımla aşağı indi bağıra bağıra üstüme yürüdü dediki ben sana naptım oğlumu düşman ettin bana hiç demiyor ki acaba ben naptim da oğlum düşman oldu bana neyse eşim bir anda sanki canavar oldu kolundan tuttuğu gibi ..... gitt lan çık burdan dedi dışarı attı neye ugradigimi şaşırdım eşimin yaptigi da doğru değil ancak kadın hep beni suçluyor sonra eşim hepiniz saygı duyacaksınız sevmiyorsanız sevmeyin ama o benim eşim hepiniz essek gibi saygı duyacaksınız hiçbir laf soylemeyeceksiniz soylemezsiniz de bu kız burda aylardır beni bekliyo hem sizin kahrinizi hem benim kahrımi cekiyo hangi kadın bunca zaman bekler bir adamı falan dedi bu konuştukça kaynana da diyor ki sen anneni bir ..... değiştin bu kadının ağzının ayarı hiç yok neyse diyor ki her gün et yedi bişey demedik eve her gün onlarca kargo geliyo bişey demedik evladinizin kokusuna hasret kalasınız dedi yediğimin hesabını yapmış en çokta beddua etmesi zorum gitti sizce haksız olan bu kadının bedduası tutar mi