0 oy
528 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 2 gündür spor yapıyorum dün uyandım sadece biraz bacaklarımda ağrı vardı ya bugün uyanmaz olaydım kaslarımın hepsi ağrıyor yürüyemiyorum kolumu kaldırınca bile ağrı saplaniyor yaptığım spor ağır değildi fitness yaptım oğlum var birsuru isim var yapamıyorum nasil geçer bu ağrılar nefes alınca  göğsündeki kaslar bile ağrıyor okadar diyim ben size :((

16 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Ohh demek ki yaptığın spor işe yarıyor devam et geçecek o ağrılar :)
tarafından
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
-Reklam-
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Ben şöyle oluyorum uzun süre ara verince ama yılma devam et alışıyor vücut 
tarafından
Zaten devam etmeyi düşünüyorum Bu ağrılara rağmen
tarafından
Profilini sevdimin editörü  o profil  ne gı☺☺☺
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Eskiden yapmadığın şeyi bir anda yapmaya çalışma canım. Önce bir tane hareket sonra iki öyle öyle git.
tarafından
Zaten en hafifinden başladım Öyle Ağır bir şey de yapmadım zaten bir tarafım diğer tarafından daha çok ağrıyor sanırım gece o tarafına yatmış
0 oy
(14,069 puan) tarafından
Işte o senin yasadigin ağrıyı bende evi temizledikten sonra yaşıyorum halılar koltuk cam kapı dolap derken baya baya işe kaptiriyorum kendimi sonrası feci 

Hamlaşmışsın canım spordan sonra duş al nemlendirici sür kahve yap dinlen :)  :)
tarafından
Kız biz ev temizlemiyor muyuz Sanki o ağrıyı bilirim ama bu kadar ağır değil O ağrı Gel şu an beni bir gör kolumu bile kaldıracak halim yok göğsüm bile ağrıyor yani o Ağrı farklı ama bu daha farklı emin ol
(14,069 puan) tarafından
Kız spor elbette farklıdır ben dedim ki bende evi temizlerken öyleyim spor yapmadım bilmiyorum ama anlıyorum dedim
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Kas gevşetici al
tarafından
Eşime söyledim de gelince alacak
0 oy
(747 puan) tarafından
Sevin bence demek ki başarılı olmuşsun kas ağrısını seviyorum spordan sonra. Doğru çalıştığımi  gösterir. Yeni başladıysan ilk zamanlar ham olman normal. Isınma soguma  yap . Ve çok yüklenme. Rutini oturana kadar ağır çalışma yavaştan çalış güçlendikçe zorlastir
tarafından
Zaten öyle yapıyorum yani en hafifinden başladım gitgide artık ağırlaştırıcı Hanım Ama bu ağrı hep olacak mı Hayatımda bu şekilde yaşayamam ki ben çocuğum var evim var yapmam gereken bir sürü şey var
(747 puan) tarafından
Hayır hep olmayacak. Şuan uzun zamandır calistirmadigin kasları calistirdigin  için vücudun şokta kendisine izin ver :) ve bölgesel çalışmalarını bugün bacak kalça olarak,diğer gün karın kol olarak yap ki diğer kasların büyüsün güçlendin dinlensin
tarafından
Tamam canım böyle yapacağım
0 oy
(2,243 puan) tarafından
gecmis olsun canim . bugun be spor yaazsan ya da az hareket edersen o agrinin gecmesi bir haftayi bulur ama tekrar hareketler yaparsan iki gune gecer canim :) 
tarafından
Abo bu ağrıyla Spor yapmak Yandık desene
0 oy
(414 puan) tarafından
Vucudun birsure hareketsiz kaliyor sonra kadlar calisiyor sevinmen lazim ise yariyor 1 2 gun acisi olur sonra normale doner
tarafından
Evet tabii ki seviniyorum bu ağrılar çok kötü ya
0 oy
tarafından
Hamlamissin üç dört gün sürer o 
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Canım hamladigin icin oluyor böyle hergun ust uste devam etme. Bugun ara ver. Tekrar yap. 
0 oy
tarafından
Demekki ise yarıyor. Devam edersen alışıcak vücudun
0 oy
tarafından
Arami verdin spro hamladiysan olur canım :)
tarafından
Yeni başladım canim
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Bir süreden sonra alisicaksin merak etme canım. Benim eşim spor salonunu gidiyordu ara verdi 4 gündür tekrar başladı adam hoşaf gibi hicbiyerini kullanamiyor zamanla düzene giriyor işte 
tarafından
Geçer değil mi ya spor yaptığım sürece hep böyle agriyacak diye düşünüyorum da
(2,925 puan) tarafından
Hayır geçecek vücudun alışma suresi var
0 oy
tarafından
Hamladıgın ıcın canım bir iki gune duzene girer 
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Canım bu kaslarının Çalıştığını gösterir ara verirsen ağrıların bir haftaya kadar sürer ara vermezsen yarın en geç öbür güne kadar geçer hiç ara verme
tarafından
Ozaman devam
0 oy
tarafından
İlk zamanlar olur pes etme devam et geçecek onlar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 338 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 285 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zeynnpp (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 500 göst.
0 oy
6 cevap 161 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu

412,269 soru

12,410,479 cevap

44,812 kullanıcı

Kategoriler

...