eğer yanındakiler güvenilir insanlarsa, neden göndermedin ki?
Sen çok evcimen bi yapıdasın anladığıma göre, eşinde dışarıya dönük bir insan galiba. diyorsun ki eşim asla birine bağlı yaşayacak birisi değil. öyle olsaydı asla kimseyle evlenmez sen veya başka birisi. gününü gün eder öyle yaşardı. demek ki seni seviyor ve seninle evlendi demek ki kıskançlık yapıcak birşey yok. herkes kocasının yanında olmasını ister ama bazen de uzak kalmak özlemek gerekir. eşinde şu şekilde hata yapmış, birsey yapılacağı zaman bir yere gitmek bi şey yapmak vs gibi ilk birbirinize danışıp izin almanız lazım sonra da o ortak karara göre hareket etmeniz lazım. yani eşin seni arayıp ' hayatım araba alamaya gideceklermiş bende gitsem mi ne dersin?' demesi lazımdı.
ben çok nadir kıskançlık yapan bir insanım. eşimde tam tersi çok kıskanç bir insan. ama eşim arkadaşlarıyla denize gider, bazen oturmaya gider bi sıkıntı yaratmam. bende aynı şekilde giderim arkadaşıma. bu arada yapılan şeyler diğer türlü hep beraber gezeriz. erkek kuzenleriyle bile bazen beni de götürür ben sıkılırım
yani arada bir sende eşinde nefes alıp özlemeniz lazım