Çocuklarınız kaç yaşında? Yapınca en sevindiğiniz hoşunuza giden nedir?
Kızım 2 yaşında.
Kızımı sabahları uyandırırken hali tavrı gülüşü çok hoşuma gidiyor git sus dur diyor uykusuna bana
Az önce de yatağa yatırdım biraz uyusun diye abdest alıp yanına döndüm uyuyor numarası yapıyor bana :)))
4 ay 5 gunluk her hareketine asigim agzini kus gibi aciyo bide istahli istahli kikirdiyo ölüyorum
15 aylık sabah benden önce uyanır kendi kendine oynar ben kalkına yatağına uzanır uyuyormuş gibi yapar gıdıklarım kahkaha atarak güler sarılır anneni seviyorsan alkışla derim alkışlar hemen babası işe gidince el sallar ona o da el sallar sonra arkasından ağlar onu dışarı çıkartmıyor diye kim gelirse gelsin elinden tutup kapıya götürür dışarı çıkartsın diye bir de yüzümü okşaması cici yapması
Kızım daha bir haftaya 4. Aynı bitircek ama uykudan uyanınca beni gördüğünde sesli gülmesi
odasında mutfakda pusetinde falan tek başınayken beni kapıdan görünce gülücükler saçması konuşmaya çalışması en en en çok hoşuma giden hareketleri
Her hareketi ayrı guzel oglumun ama bu ara benle temızlık yapıyor bayılıyorum o hallerıne bırde seviniyor bana yardım ediyor dıye ben ıslak bezle toz alırken oda kuru ıle arkamdan sılmeye çalışıyor makınaya camasır atacakken oda kırlı sepetınden tek tek getirip atıyo kapagı acıp kapatıyo tusları ayarlıyo kendince fıtından teli cıkarıp salona getırıyo uzerıne legen kepce ne bulursa yemek yapıyo aklınca 20 aylık
18 buçuk aylık uyanınca üşüdüm anne diyo ☺️☺️☺️
1,514,513 soru
24,697,663 cevap
368,729 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın