Kızlar eşimin anne babası ayrı babası İstanbul da annesi de bursada yaşıyor bizde annesiyle ayni sehirdeyiz ikisininde ikinci evliliği kayinpederim basinda beri beni istememiş 5 senenin adi var daha ilk kez duyuyorum zaten düğünumuze el gibi geldi uzaktan izledi babalık olan adam daha çok katkı sağladı o yaptı düğünü eşim bir sürü borca girdi babası yine geri çekildi eşim yine babam dedi her fırsatta aradı sordu simdi karisi terk etti kayinpederimi bende her fırsatta aradım gel bize dedim bakarım ben sana dedim hep kızım kızım der bana doğum yaptım bir kere arayipta gözün aydın demedi 4 ay oluyor gorumceme elli kere geldi bi adim uzagindayiz bebek görmeye gelmedi çok kirildim esimde tuturmus havalar çok güzel babamlara gidelim diye bende surat yaptım gitmiycem dedim baban aradimi geldi mi dedim verdim aldım bugün eşim konuşurken duydum kayınpederim aradı bende burada konuş kaçma dedim yanımda açtı hoporlere verdi kayınpeder diyor niye gekmediniz eşim ruveyda istemedi çok kırgın sana diyor napayim kirginsa zaten senin aklına ruveyda giriyor başından beri hic onaylamadim ben bu evliliği dedi ay inanamadim umrumda değil kendi kaybeder İstanbul da yasayanlar ne kadar geçim sıkıntısı çektiğini iyi bilir bize istanbula taşının diyor bende istemiyorum dedim duzenimi bozamam dedim bu yüzden ben eşimin aklına giriyomusum çok üzüldüm kızlar siz olsanız gidermiydiniz esinizin aklına uyup