+2 oy
1,656 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,746 puan) tarafından
Ben sosyal hizmetler mezunuyum ama sağlık problemlerinden dolayı çalışamıyorum ve şuan da hamileyim eşim bilseydim çalışan kadın alırdım eve parami getiriyorsun , keşke çalışan aklı olan birini alsaydim , kapalı değilsin millet kapaniyo sende kapan ( kapanmamin istemesinin sebebi bu millet kapaniyomus ) aklım olsaydı başka biri ile evlenirdim :( ben hamile halimle sancı çeke çeke her türlü hizmeti hürmeti yapıyorum eve gelince ilgileniyorum ailesinin tüm yaptiklarina ragmen ailesine saygı gösteriyorum gördüğüm muamele bu mu:(

25 Cevaplar

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Direkmen ayrıl 

önce (7,900 puan) tarafından

Post eskiiii

-Reklam-
0 oy
önce (467 puan) tarafından

Madem çalışan kadın alacaktın yâda istyrsn ne diye senle evlendim ben calsicaksam eğer kendi ayaklarimin üstünde gayet durabilir mesleğim var o zmn sen ne diye varsın erkek adam dediğin bu tarz konuşmaz önce adam ol konuşmasını bil sonra karşıma geç benmle konuş derdim o ağır konuşursa bende konuşurum onun ne üstünlüğü var ki

önce (384 puan) tarafından

Eski post bacım 

0 oy
önce (3,861 puan) tarafından

Calisan kadın senin edepsiz kocanı ne yapsın acaba 

Yer içer keyfine bakar 

Ayrıca elalem açık yada kapalı diye açılıp kapanmiyoruz

0 oy
önce (1,670 puan) tarafından

Kadının çocuğu 5 yaşına gelmiş 🤭

0 oy
önce (378 puan) tarafından

Lisans mı önlisans mı okudun ? Rahatsızlığın ne canım eğer çok kötü değilsen kpss ye çalış en kötü düz memur ol ama eşin için değil kendin için. Çalışıp kendi ayaklarının üstünde durursan hem senin özgüvenin artar hemde hiç kimse seninle bu şekilde konuşamaz. Maalesef toplumda çalışan ve çalışmayan kadın aynı değeri görmüyor. Benimde bebeğim var bir buçuk yaşında sosyal hizmetler mezunuyum sınavlara çalışmaya karar verdim çok zor ama yapmak zorundayım 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 209 göst.
0 oy
7 cevap 387 göst.
9 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleginannesi (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 401 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde eda (meftun) (1,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,847 puan) tarafından soruldu

413,162 soru

12,439,196 cevap

45,918 kullanıcı

Kategoriler

...