0 oy
1,194 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasıl buluyorsunuz sigara içen kadını? 

46 Cevaplar

+1 oy
(4,246 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yolda yururken icen kadinlar itici geliyor sadece bana 
-Reklam-
+12 oy
(25,196 puan) tarafından
Neden kadın? Sigara içen erkek itici asıl her olumsuzluk kadında mı olcak 
(1,629 puan) tarafından
Sihirli eller alnından öptüm. Uzaktan. ☺️☺️❤️❤️❤️
(25,196 puan) tarafından
Bende seni öptüm sosyal mesafeli :D
tarafından
Seloooommmmmmmmm ❤❤❤❤ adamin dibisiinnn
(1,629 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️Aynen öyle ❤️
(25,196 puan) tarafından
Hanifeeemmmmm
+2 oy
(14,576 puan) tarafından

Kime göre neye göre?

Ya kmseyi takmayın 

Kimsenin dusuncesini onemsemeyin

• :getlost:BANA YANLİS YOLDASİN diyen herkesle aynı yolda karşılaştım ben
tarafından
Takan yok zaten de merak ettim sadece burdakiler ne düşünüyor diye
(38 puan) tarafından
yoruma bayildim  cok doğru
(4,175 puan) tarafından
Weeee tutum cümleni:)
(14,576 puan) tarafından
Hep öyle oldu.
Kim neyimi kinadiysa aynı şeyleri yaptılar ;)
+2 oy
(2,635 puan) tarafından
bu muhabbetten nefret ediyorum ve bu söylem sadece kadınlara yönelik bi söylem.

erkekler içince itici olmu yor mu? sigara sadece erkeklere özel bir şey mi? 
+1 oy
tarafından
Sokakta ayakta gezerek içen itici geliyor bana bende içiyorum 13 yıldır ama solaktâ hiç icmemişimdir
tarafından
Yolda yürürken icen itici geliyor bana da. Evden başka biyerde içmem hic
0 oy
tarafından

Tattışılır bi konu bence 

tarafından
Sence doğru bisey mi peki? Yani icenleri gördüğünde ne diyorsun?
0 oy
(649 puan) tarafından
Göreceli bi konu bence ben arada kaldım :))
0 oy
(100 puan) tarafından
Erkek de ne kadar itici gözüküp ve  kötü kokuyor ise kadın için de bana göre aynı...
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Icenlere bişey diyemeyiz kendi secimleri sonucta ama ben erkekte de kadinda da itici buluyorum. Hele kadinlar boyle boburlene boburlene iciyorlar ya, itici ötesi...
0 oy
tarafından
Dışarda yürürken icmeleri çok çok itici. Hele kapalı bayanların pazardan dönerken bir yere oturup ulu orta içmeleri çok iğrenç.  Hepte bana denk geliyor gençte değil 40 yaşlarında kadınlar.. içiyorsa evinde içecek kimse görmeden. 
(2,540 puan) tarafından
Ya ne alaka allahın seversen ? Kimden neyi saklıyoruz neden kendinizi erkeklerden alçak seviyede görüyorsunuz?  Isteyen istediği yerde icer gezerek icer yatarak icer cafede icer sokakta icer . Kadın isterse herseyii yapar dusuncen cok yanlis
tarafından
Neye göre kime göre.  Adı üstünde benim düşüncem ve kadın dediğin edebiyle bilinmeli. Kadın herşeyi her istediğini yapamaz ama bazı kadınlar yapar sende haklısın canım.
(2,540 puan) tarafından
Sen böyle düşünmeye devam ettikçe toplumda kadının yeri her zaman daha aşağıda olmaya devam edecek.  Sadece sigara değil her konuda .
tarafından
Kadın kendini bildiği ve tanıdığı sürece kimse onları aşağıda görmez kendi üzerinde başkalarını hak sahibi gördükçe aciz cılız gördükçe evet haklısın hep aşağılanacaklar toplum tarafından. Seninde başkalarının adına konuşman çok saçma oldu .
(2,540 puan) tarafından
Seninde 40 yaşındaki kadınlar sigaralarını evde içecek kimse gormeden demen saçma oldu .
tarafından
Ay evet saçma ve utanç verici kardeşim bu benum düşüncem ama gidipte birine sen neden bu saçmalığı yapıyorsun demedim banane Varsa yanlışı Allah affetsin onları da beni de . Ama sende görseydin ne şekilde ne pozisyonda  içtiklerini eminim benimle aynı fikirde olurdun
tarafından
Bir kadın neden kapanır? Bütün cevaplar bu sorunun içinde gizli zaten.  Tartışmaya gerek yok bence.
(2,540 puan) tarafından
Bencede tartışmayalım . Kimse kimseyi fikrinden öteye geçiremiyor.
tarafından
Geçirmeye çalışması kadar daha aptalca birşey olamaz zaten: )
(1,865 puan) tarafından
Açık ya da kapalı  kendi tercihi.  Erkete ya da açık kadında rahatsız etmilor ama kapalı kadında rahatsız oluyorsunuz. Bence sigaraya bu kadar anlam,yüklemeyin. Herkes Allaha kul oluyor. Kulun kulu inancından ve hareket davranışlarını böyle eleştirmiş olmasını ben hakkı olduğunu düşünmüyorum. Beni kapalı açık içiyor içmiyor diye düşünmeyin. Bu da benim görüşüm :)
tarafından
Düşüncelerinizi belirtirken lütfen başka düşüncelere saygı duyun.  Senin düşüncene saygım var ama gelirde kendi düşünceni belirtirken benim düşüncemi eleştirirsen, senin düşünceni de benim elestirmememi bekleme:D meseleler bu yanlış tavırlardan dolayı uzuyor.
tarafından
Haklisin bende kaldirim kenarlarin da keşler gibi bacaklarini yaya sigara icenleri hos bulmuyorum yakişmiyor yani burda kadin erkek ayrimuyla bir ilgisi yook sadece yakismiyor  ha cafede icer biryerse cay icerken icilir nebilim sahilde icilir.
(2,540 puan) tarafından
Yalnız yorum yapan arkadaş direk kadın sadece gizli saklı evinde içmeli diyor . Isteyen istediği yerde icer kimse de karışamaz. Sana ters gelir o ayrı
tarafından
Aklın yolu birdir ama anlayan yok.  Bende örtuluyum başında yazması altında eteği iyi güzel buraya kadar sorun yok ama görünüş, etek bacak arasına alınmış doğum yapar gibi açmış sigara içiyorlar içsinler o zaman ne diyim :)
(2,540 puan) tarafından
O pozisyon benimde hoşuma gitmez elbette. Ben sadece gitsin evinde gizli gizli içsin demene takildim . Yoksa o şekilde ben açığım ben oturmuyorum .
tarafından
Arkdaşım algılarında sorun mu var özellikle  kapalı bayanlarin ne şekilde içtiklerini de belirttim senin sorunun ne acaba anlayamadım :)
tarafından
Yanlış anlaşılma oldu o zaman.
(2,540 puan) tarafından
Algılarımda sorun yok  . Ne şekilde ne pozisyonda içtiklerini gorseydin benimle aynı fikirde olursun  demişsin.  Evet şimdi nasıl ne şekilde içtiklerini söyledin sana hak verdim bende onu dogru bulmam diyorum.  Sen bence iyi okumadin
tarafından
Seninde basından kapalı diye belirttiğimi iyi okumadığın gibi  :) neyse canım daha sakin daha anlayışlı postlarda görüşmek üzere kızım uyandı
(2,540 puan) tarafından
Normalde hic tartışmam aslinda . Bunu da tartışma gibi görmüyorum herkes fikrini savundu . Inşallah daha güzel postlarda yine karşılaşırız :)
tarafından
Umarım: )))
tarafından
Kadın yapısı gereği erkekle hiç bir zaman bir olamaz.kuranda bile erkek kadından üstündür.kadının bi terbiyesi hayası olmalı her zaman kendini sakınmalı içiyosa evinde içsin ortalıkta içmek gösterişten baska bşy değil
(1,629 puan) tarafından
Dersin ki sanki sokak ortasında sevişmiş ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Karsilastirmaya bak hakikaten cok garipsiniz igrenclesmeyin
(1,629 puan) tarafından
Niye sevişmek iğrenç mi :\
tarafından
Siz sokak ortasında mi seviyorsunuz  ?
(1,629 puan) tarafından
Yorumu yapan arkadaş öyle bir yazmış ki, sokakta sigara içmek değil sanki sokakta sevişmekten bahsediyor gibi demek istedim ben. Ama siz terbiyesizlik yapmak için yer arıyorsunuz. Sizin haddinize mi bana manalı manalı laflar sokmak. Sizi terbiyeye davet ediyorum.
Farkındaysan hiç çizgimi bozmuyorum. Lütfen beni aşağı çekme.
tarafından
Ulan kendi dedigin lafi sana soyluyorum sokak ortasinda sevismisler sanki diyen sensin niye sevismek igrencmi diyen sensin yazdiginimi anlamiyorsun  dedigin laf sordugum soruya cikiyor kafaya bak ya terbiyeye davet ediyorum diyorsun  lafi cikartan sensin kardesim ayrica evet bir kadinin kaldirimin ortasin kesler gibi sigara icmesi hic yakismiyor bende sigara icen biriyim
(1,629 puan) tarafından
Ulan sensin, yeter bu kadar
tarafından
Herkes kendine yakışanı yapar kimisi Keşler gibi sokak ortasında sıgarasını içer kimisi evinde kimse görmeden içer kişilik meselesi.ben genel olarak şahsen bı bayanın agzına yakıştıramıyorum. Aileden gelen bşy ne amcalarım ne dayılarım teyzelerim kendi ailemden hiç kimse içmez bizde tuhaf gelıyo bana.yetşme tarzıyla alakalı
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Kadını erkeyi yok içen herkes itici gözümde çünkü tahammülüm yok kokusuna 
tarafından
Anladım canım dokunuyor sanırım
(2,102 puan) tarafından
Aynen rahatsızlanıyorum canim maalesef annem ve ablamda kullaniyo
tarafından
Babamda kullaniyor 35 yıldır anneme çok dokunuyor. Kokusunu alınca nefes alamıyor
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Neden itici olsun? Sigaranın üstünde sadece erkekler içebilir mi yazıyor :D sen itici buluyormusun peki?
tarafından
Yok yazmıyor :D hani bazıları kadın icmez der ya. Ben itici bulmuyorum. Sadece yolda giderken icenler tuhaf geliyor
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Disarda ozellikle icenler cok cirkin duruyo yakismiyo. Bide sigara icenler koktugunu farketmiyo gercekten ama kotu kokuyo cogu ben rahatsiz oluyorum 
0 oy
tarafından

Bence alakası yok , .. 

0 oy
(2,540 puan) tarafından
Ben içiyordum.  Neden itici olsun ki kadınla erkeği bukadar ayristirmamak gerekir erkek yapınca oluyor kadın içince neden itici olsun ? Kadin degil her iki taraf da itici  .
tarafından
Ayırmıyorum canım fikirleri merak ettim sadece. Hani kadin icmez derler ya
(2,540 puan) tarafından
Kadin isterse herseyi yapar . Istedigi yerde icer gezer tozar. Erkekler düzgün yetistirilmedigi için kadın bukadar çok kısıtlandı.  Kadının rahatca kahkaha bile atamadığı bir ülkede yaşıyoruz farkinda misin ? Peki neden ? Kadin onu yapamaz bunu yapamaz diyenler yüzünden .   Bu bir genel sitemdir
0 oy
(14,068 puan) tarafından
Yolda çarşıda kalabalıkta bir kadının sigara içmesini doğru bulmuyorum ama herkesin kararı kendine ben sorgulayamam davranış olarak yakışı kalmaz içen insan bayanlar ortamında arkadaşlarla içer. 

Ama altını çizerek söylüyorum kalabalık ortam hoş değil bence bu benim fikrim 
tarafından
Aynen canım
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Ayrım yok kadında erkekte bana itici geliyor sigara içenler ne kadar kötü koktuklarinin farkında bile değiller eğer kadın olarak sormussan da sokak ortasında içen kadınlar en iticileri
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Hayatımda hiç içmedim tutmasını bile bilmem 

Her iki tarafta bana göre itici geliyo herkesin düşüncesi farklıdır  
0 oy
tarafından
Yooo onu söyleyen bence itici 
0 oy
tarafından
Erkek kadın farketmiyor bana iticilik demeyelim ama hiç sevmiyorum Allah icen herkese soğukluğunu versin bıraksınlar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 184 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 700 göst.
25 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,070 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ....... (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
12 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (20,294 puan) tarafından soruldu

411,943 soru

12,401,399 cevap

44,439 kullanıcı

Kategoriler

...