Bu adamı bi türlü iki kişi uyumaya alıştıramadım. Kızlar sürekli yorgani çekiyor bacağının arasına alıyor ne kendi üstünü örtüyor ne bana izin veriyor bu sefer ikinci bi yorgan getiriyorum onuda aynısını yaptı şimdi. Zaten uyuyamıyorum deli uyuyor. Bacağıyla karnıma vuracak diye diken üstündeyim. Ayrı yatmama da izin vermiyor napacam bilmiyorum hiç. Kaçtı tüm uykularım.
Ay sorma evlendigimin ilk zamanlari bizimde oyleydi farkinda oomuo tamam ama usuorum.ben ayol ) bide kuvvetliki cekemiodum geriye careyi ikinci ortude buldum hatta bazen onu cekiodu durte durte uyandirip geri aliodum benim o die sende durt kuzum baska turlu usursun valla
Ya çok komiksin canım gülerek okudum benim eşimde aynı yazık uykuda neyaptıklarını bilmiyorlar benimkide konuşur uykusunda bide anlatırım güleriz beraber. Ama gerçekten derin uyku çok tehlikeli ya aman diyim bebek doğunca ortanızda yatırmayın
Ay benim esim de oyle ya yanında muhakkak bi yastık olmalı. Hatta yastık olmasına ragmen yorganı da çeker en son düzgün yat diye durtüklerim de öyle bırakır. Hamileyken de diken üstünde yatardı degerim filan diye Allahtan benim cok büyük karnım yoktu
Benimki öyle yaptı yaptı o yaptıkça ben uykusunu boldum yetmedi tekmeyi bastım kıçına yumruğu vurdim sırtına vallahi çünkü bi ara bana uykusunda dizini vurdu karnım burnnumdayken var gücüyle hemde ya . Şimdi usulil usul uyuyor yatağın diğer ucunda korkuyorumbi gün duscek sende vur kız ne oluyor derse zikkimin koku oluyor bi yeter artık deyiver
Bnm de eşim öyleydi ilk zamanlar bende ya uyandirirdim yada diğer tarafına geçer zorla kucağına girerdim nasıl ki o rahat vermiyirsa bende ona rahat verdim sonra huyunu terk etti bn üstümü acardim o kalkıp örter şimdi de
Aynısı bende de var cnm malesef üstüne de horlamasi bende ikinci yorgan da buldum çareyi
Yine sen iyisin benim oglanda bizle yatiyor kaliyorum ikisinin arasindaa kacacak yerinde kalmiyor
1,507,881 soru
24,612,238 cevap
364,131 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın