Merhaba, 15 gün önce doğum yaptım. Ama anneliği bir türlü kabullenemedim :( devamlı eski hayatıma dair bir özlem var içimde artık hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Kafamın içinde devamlı erken mi davrandım çocuk için hazır değil miyim diye düşünceler var.etrafimdaki insanlara bakiyorum anne olmadan önce boşuna yaşıyormusum görünce direk aşık oldum falan diyolar ama bende öyle bir duygu yok bende mi bi sorun var :( Son zamanlarda hayatım da cok fazla şey değişti. Işten ayrıldım, evimi taşıdım kaynanamın üst katına taşındım. Evimede alışamadım. Sanki esimle aramız artık eskisi gibi olmayacakmış gibi hissediyorum bende soğursa diye bi korku var içimde. Lohusa depresyonu mu yaşıyorum, nasıl atlaticam bu durumu etrafımda kimseye anlatamıyorum hissettiklerimi şımarıklık olarak düşünürler diye çekiniyorum.
Ilk dogdugunda oglum bakmak okadr cok zor geldiki cok aglar kendi yirtardi tek basimaydim keske birz daha beklseymism dedm bakmiyorm ben napcm dedm 6 ay nerdeysd asi harici cikmadim ama simdi nefesimmm oldi yaa kurbn olurm onu verene keske daha once ypsaymism onsuz ben bir hic misim ya Allah basimdan eksik etmesin
1,493,081 soru
24,396,015 cevap
349,752 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın