Kızlar görümcem gelmek istiyor ama ben istemiyorum.
Geçen sene hamileydim bu alış veriş için bize gelmek istedi. Bende hamileyim çok gelemeyiz dedim çok yoruluyorum sıcak zaten dedim bu da ağladı 24 yaşında bu arada. Eşime gelsin dedim. Benimde midem nasıl bulanıyor mutfağa giremiyorum. Bu geleceğim dedi. Kayınpederim de git yardım et yemek yap dedi bu yine ağladı beni ev işi yaptırmak için çağırıyorlar dedi. Çok alındım gel iş istemiyorum dedim. Geldi çoğunlukla hafta sonu dışarı çıktık eşim çalıştığı için. Bir gün çok kötü oldum çıkamadık ve yüzünü astı oturdu. Ayrıca geldi bilgisayarın başından sadece gezmek için kalktı. Yemeğini bile önüne götürdüm. 30 haftalık hamileydim evi temizleyip yemek yapıyordum ama o hiç bir işe karışmadı.
Doğum yaptım yine geldi. Her gün yemek mi yapacağım diye ağladı. Zoruma gitti yine bir şey yaptırmadım. Hep ben yaptım. Hamileyken onlara gitmiştim. Evde yemek pişmiyor hamileyim mutfağa giremiyorum. Zaten evi pislik götürüyor. Aç kaldım 2 kilo verdim hamileliğimin 24.haftasındaydım.
Şimdi de gelmek istiyor çok zayıflamış yengem bana bakar diyor. Çocuktan da korkuyor bakmıyor çocuğa. Eşime gelmesin dedim. Bana kızdı ama haksız mıyım?