Biz sabahtan kuaföre gittim çekim falan oldu eve geldik bir iki saat durdum annemin evinde sonra almaya geldiler evime geldim sagdicim gelinliğimi çıkardı bı duş aldım biraz yattım uyudum dinlenmek için sonra biraz oturduk sagdicla yatsı ezanı okunacaginda abdest aldım gelinliğimi giydirdi namaz kıldım biseyler anlattı nasıl olması gerektiğini falan anlattı eşimde gelince kapıyı açtı gitti sağdıç bizde namaz falan kıldık öyle geçti gitti 1 sene oldu bile
Dugunden sonra herkes napiyorsa bende onu yaptım
Demim şimdi ayıp olar fanfinfon
Kaynanamlara geldik yemek yedik dinlendik eve gittik uyuduk masum masum
Kayseri'ye gittik sonra ev düzdüm düğün oldu sonrası meçhul karıştırma oraları
Benim için biraz iyi biraz kötüydü malesef bir sene beraber oturcaktık o yüzden düğünden eve geldik herkez hurra eve doluştu yemek yediler çay içtiler ben yatsıya kadar odada oturdum durdum öyle sonra herkez dağıldı işte amaaan ne iyi ne kötğ benim için en iyisi evimi ayırdığım gün malesef aynı binadayız ama buna şükür
Otelden ciktik dogru bankaya gittik kasa actirdik snrda balayi icin otel sectik ve yola ciktik
Çok güzel di keşke geri dönebilsek sabah erken uyandım akrabalar eve dolaşmaya başladı. Duş aldım kuaförüm yakındı gittim saçımı yaptırdım türbanı yani. Sonra eşim arabayla geldi eve bıraktı baba evinde ağlarım diye makyaj yaptırmadım daha neyse ağladık falan aldılar beni yengem geldi yanımda kayinvakidemlere gittik yemek yeidk sonra tekrar kuaföre gittik makyaj yaptılar sonra salona. Rüya gibiydi herşey. Düğün günü bile hep derdim Allahım hayırlı ise olsun diye. Elhamdülillah bir problemimiz olmadı bugüne kadar. Beni seviyor sayıyor çok şükür. Allah herkese hayırlı eş hayırlı evlat nasip etsin
Evet anlatıyorum biz otelde kaldık evimiz ankarada düzüldü cunki keyse düğün günü kayın peder dedim ki dış cekimci nerde konvoyu çekçek sadece dedi o yüzden kuzenim çekti resimlerinizi sonra düğün oldu kocam arabaya binerken biraz hirpalandi durumcude durduk durum aldık sonra otele gittik önceden demiştik yer ayirttik ama evlendigimizi bilmiyorlardı eşim demedi bize kötü kötü baktılar neyseee otele gittik herkez şaşkın beni kaçırdı orda saklayacak sanmislar megersem valizinizi alıp odayı gösterdiler ay bide çatı katıydı çok güzeldi oda birde yağmur yağdı balkonda rumantik anlar yaşadık sonrasıni busver
Biz düğünden sonra yakın arkadaslarla 30 kisi falan çorbacıya gittik işkembesiz olmazdi. 3de falan eve geldik
Dış çekime gittik
411,512 soru
12,388,054 cevap
43,625 kullanıcı