0 oy
1,370 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar 2 tane bileziğim kaynanamdaydı  nikahtan sonra tatile  gittik  bilezikler dar geliyordu dedi verin bizde kalsın gelince alın bizde tam dedik sonra öyle kaldı meğersem bozdurmuş   falan neyse eşim arabayı değiştirecek  rica etti dedi annemden alim 1 tane bana borç ver söz  doğumda sana 2 tane alcam dedi bende tamam dedim annesine gitmiş demiş bilezikleri ver annesi demiş ne diyorsun biz  ev tutup taşındık  onları bozdurduk  falan görümcemde  demiş abi nolmus yani karın hak etmiyor zaten falan filan kendisi evli zaten ama ne diyim ya eşim geldi bi sinirle dedi böyle böyle  bende babamı aradım anlattım babam geldi bugün oraya gitti  abimle kızımın bileziklerini 1 hafta içinde vericeksiniz yoksa çok kötü  olur falan kaynanam beni aradı Dedi 1 ay süre versin  baban falan bende yok dedim 1 hafta içinde o bilezikler  bende olcak dedim zaten size yazıklar olsun dedim onlar benim ailemin taktıkları senin ne hakkin var  dedim eşim ve ben engelledik hepsini pazar günü  bileziklerimi vericekler yoksa  eşim ben dier evin tapusunu size asla vermem dedi bakalım nolcak uzun oldu  hakkınızı helal edin

29 Cevaplar

0 oy
(82 puan) tarafından
Benim 6 tane 22 ayar bilezigimi dugunden sonra emanet edip sehir disina gittik aylarca beni kandirdilar bankada kasada diye meger hepsini bozdurmuslar hala icim yanar benim birinin kolunda altin gorunce Yada kuyumcunun onunden gecerken. Kocamda arkamda durmadi kendi ailemin taktigi bileziklerde vardi içinde onlari da yediler. Hesap sordum Sen napacan altin senin neyine dediler. Aklima geldikce aglarim Allaha havale ediyorum benim kimsem yok ondan baska
-Reklam-
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Keşke başlangıçta vermeseydin .Benim olan bişey ben de kalmalı elimin altında olmalı
0 oy
(648 puan) tarafından
Ah kuzum ya ne biçim insanlar senden izinsiz böyle birşey yaparlar bildiğin hırsızlık valla eşin sende iyi yapmışsınız .
0 oy
tarafından
Babanın taktıklarına haketmıyor dıyecek kadar yuzsuzunu de burada gordum tuylerm dıken dıken oldu. Helal olsun babana tebrık ederım. Ama babanın taktıkları neden babamlarda degılse kaynananda duruyokı o sacma olmus
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Senn baban mafya mi canm keske hic hic soylemeseydin esin halletseydi sonradan iki aile arasi kotu olur ve en cok yipranan sen olursun
0 oy
tarafından
Kaynana'na ayrı görümce'ne ayrı ayar oldum vallahi çok ayıp bi de kendi ailen takmış. Ne demek zaten hak etmiyordu. Bende olsam görüşmem bi daha onlarla. Iyi eşin seni savunmuş tarafını belli etmiş. Sinirlenme değmez böyle insanlara boşver 
0 oy
(135,920 puan) tarafından
Agzina saglik babanin oohh cok iyi yapmis
0 oy
(17,473 puan) tarafından
Allah gözlerini doyursun ne iğrenç bir şey yaa başkasının malina göz koymak. Ne zaman böyle postlar okusam kaynanamdan daha da nefret ediyorum
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Allah'tan eşiniz sizden yana... Bazıları var hani olsun zorda kalmislar dicek olanlar da olur 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 430 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kubrabas (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 324 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,424 göst.
21 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde _elif (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.